Ponovni obisk 'Gilliganovega otoka' s samo Mary Ann, Dawn Wells (ekskluzivno)

Sedem ljudi na triurni turneji z ladjo, ki je na brodolomu končala na zapuščenem otoku in se je bilo treba naučiti preživeti, zveni kot predpostavka drame. In ta različica ideje je bila narejena skozi zgodovino Klasična TV . Veliko. Toda če bi vzeli isti koncept in mu dali ne le strip, ampak neumen preobrat, se ni zdelo nekaj, kar bi sproti povezovalo občinstvo. Ampak, Gilliganov otok že od prvega leta 1964 kljubuje verjetnostim (in zlasti kritikom).

Oddaja je igrala vse do leta 1967 (vendar zaradi ponovitev nikoli ni bila predvajana) Bob Denver kot Gilligan , Alan Hale ml. kot Skipper (tudi), Jim Backus kot Thurston Howell III, milijonar; in Natalie Schafer kot njegova žena, «Lovey» Wentworth Howell; Tina Louise kot filmska zvezda Ginger Grant, Russell Johnson kot profesor (Roy Hinkley) in Dawn Wells kot Mary Ann (Summers). In letos, Gilliganov otok praznuje 55. obletnico.

'Presenetljivo je, da je že tako dolgo, ker nisem tako stara,' se je zasmejala 80-letna Dawn v ekskluzivnem intervjuju z Bližje tedensko . «Zame je neverjetno, da so ga kritiki sovražili in mislili, da je to najslabša stvar na vsem svetu, vendar nas od leta 1964 ni več v radiu. To nekaj pove o tem, kaj Sherwood Schwartz ustvarili, zagotovo. »Schwartz, pisatelj za radio in televizijo, je zaslužen za ustvarjanje štirih televizijskih serij: Gilliganov otok , Čas je že , Bradyjev kup in Dusty’s Trail . Ob vsem spoštovanju prizadevanj Čas je že in Dusty’s Trail , v zgodovini je malo televizijskih komikov, ki so uživali dolgoživost in trajno priljubljenost Gilliganov otok in Bradyjev kup .

Za naš ekskluzivni intervju z Dawn Wells se preprosto pomaknite navzdol!