Robert Redford je dober kandidat za ljubezen! Spoznajte ženo Sibylle in nekdanjo ženo Lolo filmske ikone

Robert Redford je neverjeten hollywoodski igralec, uspešen pa je tudi na ljubezenskem oddelku. The Butch Cassidy in The Sundance Kid zvezda je bila v življenju poročena dvakrat, enkrat s svojo sedanjo ženo, Sibylle Szaggars in prej z bivšim zakoncem, Lola Van Wagenen .

Robertova ljubezenska zgodba s prvo partnerico Lolo se je začela kmalu po vrnitvi s potovanja v Francijo konec petdesetih let. Takrat je Sting zvezda je živela v Parizu, medtem ko je študirala umetnost, kulturo in mednarodne zadeve. Vendar se je po letu in pol vrnil domov.

Družina Roberta Redforda: Spoznajte otroke James, Shauna, Amy in Scott

Takrat je v Los Angelesu spoznal ameriškega zgodovinarja. Par se je hitro zaljubil in si zvezal voz leta 1958. Po selitvi v New York je Robert začel študirati na Prattovem inštitutu, kjer je ujel igralsko žuželko.Med žongliranjem kariere igralca v prihodnosti sta Robert in Lola ustvarila svojo družino. Postala sta ljubeča starša svojih štirih otrok, hčera Shauna Redford in Amy Redford , pa tudi pokojna sinova Scott Anthony Redford in James Redford. Najstarejši sin para Scott je umrl dva meseca po rojstvu zaradi sindroma nenadne smrti dojenčkov, James pa je oktobra leta 2020 umrl po dolgoletni bitki z rakom jeter.

Družinski album Roberta Redforda: Oglejte si igralčeve redke fotografije z otroki

V času, ko sta Robert in Lola v poznih 60. letih vzgajala otroke, je šov poslovna kariera hitela. Po igranju leta 1969 Butch Cassidy in The Sundance Kid , Robert se je pojavil leta 1972 Kandidat , 1973 Takšen, kot smo bili , 1976 Vsi predsedniški možje , 1984 Naravna in še veliko več.

Medtem ko se je njegovo poklicno življenje izkazalo za uspešno, se je Robert spopadal s težavami v svojem osebnem življenju. Po 27 letih skupnega življenja in štirih otrocih Iz Afrike zvezda in Lola sta ga preklicala leta 1985. Vendar to ni bil zadnjič, da je bil Robert zaljubljen.

10 največjih ljubezenskih zgodb Hollywooda vseh časov

Po ločitvi z Država poroke izvršni producent, Robert se je več kot desetletje osredotočil na očetovstvo in njegov sloves filmske ikone. Leta 1996 se je za hollywoodskega srčnega izdelovalca vse spremenilo, ko je spoznal svojega drugega zakonca Sibylle.

Zaljubljeni ptici sta bili skupaj 13 let, preden sta si zvezali med romantično poročno slovesnostjo v Hamburgu v Nemčiji leta 2009. Od takrat je rjavolaska lepotka stala svojemu moškemu na prestižnih podelitvah nagrad, izletih na rdečih preprogah in še več.

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o Robertovi ženi Sibylle in njegovi nekdanji soprogi Loli!