Robin McGraw izgleda čudovito pri 63 letih zaradi možnega botoksa in polnil (EKSKLUZIVNO)

Žena dr. Phila McGrawa, Robin McGraw, je danes bolj osupljiva kot kdaj koli prej - a je že prestala plastična operacija ohraniti njen mladosten videz? Že leta se oboževalci sprašujejo, ali je šla 63-letna televizijska zvezda pod nož. Čeprav Robin nikoli ni priznala, da bi si opravila plastično operacijo, mnogi mislijo, da je morda dobila botox, operacijo nosu, polnila za ustnice in vsadke ličnic.

V ekskluzivnem novem intervjuju z Bližje tedensko , certificiran obrazni plastični kirurg Dr. Andrew Miller in certificiran obrazni plastični kirurg in priznani kirurg za feminizacijo obraza Dr. Vartan Mardirossian - ki niso delali z Robinom - oba sta ponudila vpogled v možne Robinove postopke spreminjanja videza.Robin pred in po njenih govoricah o plastičnih operacijah.

«Karkoli je že storila, je bilo narejeno dobro, zato ni očitno! Verjetno je dobila zgornji in spodnji [dvig obraza], polnila ličnic ali maščobni presadek ali vsadke ličnic, «je povedala dr. Mardirossian Bližje . Dr. Miller je dodal: «Zdi se, da ni imela veliko [dela]. Mogoče nekaj polnil za izboljšanje lic, ker so nekoliko bolj polni in botoks na čelu, ker so obrvi nekoliko nižje - botoks lahko oslabi mišice čela, zaradi česar se obrvi nekoliko spustijo. »

Phil in Robin.

V prejšnjem intervjuju je Robin zanikala govorice, da je šla pod nož, namesto tega pa je svoj mladosten videz pripisala svoji liniji za nego kože proti staranju, Robin McGraw Revelation. «Ko sem začel [razvijati izdelke], sem vedel, da si želim nekaj, kar bo enostavno za uporabo in kar bo delovalo. V preteklih letih me je veliko ljudi spraševalo, kaj počnem, da skrbim za svojo kožo, zato sem želela ustvariti isti režim, ki deluje zame in v katerega sem verjela, «je povedala [Bella New York] ( http://www.etonline.com/news/192183 izključno dr phil žena taščica mcgraw na kaj naredi njo čutiti lepo /) revija junija 2016.

Oglejte si galerijo, da vidite Robinov spreminjajoči se videz skozi leta!