Dom Robin Roberts's Is Her Happy Place! Oglejte si ogled bivališča Connecticut v zvezdi ‘GMA’

Če bi potrebovali še en razlog, da bi verjeli Robin Roberts je čudovito, v notranjosti si morate ogledati fotografije Dobro jutro Amerika zvezdin dom. Ljubljeni televizijski voditelj živi v čudovitem dvorcu v Farmingtonu v zvezni državi Connecticut.

Robin je nepremičnino, ki je znašala 0,92 hektarja, prvič kupil leta 1994. Evidenca nepremičnin kaže Svetovne novice nocoj Po poročilih je star star štiri leta po tem, ko je bila leta 1990 zgrajena sodobno zasnovana rezidenca, plačal 410.000 USD.

Prostorno bivališče vključuje 3.396 kvadratnih metrov bivalnih prostorov, štiri spalnice, tri in pol kopalnice, polno klet, veliko kuhinjo in še več. Na dvorišču je tudi zasebna paluba, zavidljiv vrt, območje z visečo mrežo in ton urejanja okolice, ki zagotavlja zasebnost sosedov.Razkrita neto vrednost Robina Robertsa! Poiščite zvezdniško plačo 'GMA'

Robin, ki si hišo deli s 15-letnim partnerjem, Amber Laign , ima na voljo veliko udobja. Poleg različnih zabavnih prostorov se stanovanje ameriške radiotelevizije ponaša z osupljivim kaminom in razkošnim bazenom.

Robin rada preživlja čas za raziskave in raziskave v svojem domu v Connecticutu, vendar je od tam tudi začela delati pandemija koronavirusa v začetku tega leta. Takrat je Vsi imajo nekaj avtorica je oboževalcem dala vpogled v njeno novo postavitev.

»Tako kot mnogi tudi jaz delam od doma,« je Robin konec marca objavil videoposnetek v Instagramu. Rjavolasa lepotica je pokazala svoj improvizirani studio v kleti svojega masivnega dvorca. Kljub spremembam v zadnjem trenutku je bil Robin videti tako dobro!

Odpravite se na ogled domov po vaših najljubših zvezdah oddaje 'Today'

Čeprav je opazila, da je [[pogrešala] zmožnost sidranja GMA iz studia, » Športni center alum je bil navdušen, da je ves dodaten čas preživel z Amber in njihovim ljubljenim psom Lukasom.

'Vem, da bo tudi to minilo, in hvaležna sem, kako tolažljiv je [Lukas] med odmori,' je napisala v naslovu. Robin je naložil še eno fotografijo Lukasa, ki je zapisal: 'No, poglejte, komu je bolj udobno pod močnimi lučmi.'

Odpravite se na ogled domov po vaših najljubših zvezdah oddaje 'Today'

Od takrat se je Robin vrnila v studio, vendar ostaja pozorna, da se ne bi okužila s COVID-19. Zaradi voditeljev novic prejšnja bitka z rakom dojk r, dela vse, da se zaščiti pred smrtonosnim virusom. Vendar ni v stresu.

'Sem živ, dihajoč primer' Tudi to bo minilo, 'je nekoč dejal Robin Bližje tedensko od kako ostane pozitivna . «Želimo iti skozi to, vendar razumem, da je razlog, zakaj nam stvari postavijo na pot, ta, da se učimo in delimo z drugimi.»

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije znotraj Robinovega doma!