Oh, torej Roseanne Barr je bila resnično noseča v svoji hit oddaji ‘Roseanne’!

Vsak dan se naučiš kaj novega!

Kdaj Roseanne je bil sredi 90-ih, mnogi oboževalci so bili radovedni, če Roseanne Barr Nosečnost v oddaji je pomenila, da je bila v resnici noseča. In resnica je, da je!

VEČ: Ali je Dan Die umrl v zaključku serije 'Roseanne'? Odkrijte tukaj!Leta 1995 je Roseanne po uporabi drog za plodnost (kot je pojasnila na koncu epizode, ki jo je pogrešala zaradi nosečnosti) rodila svojega resničnega sina Bucka Thomasa z bivšim možem Benom Thomasom.

V sedmi sezoni šova pa Roseanne in Dan Conner (igra ga John Goodman) sprejemata sina Jerryja Garcia Connerja (igrata ga Cole in Morgan Roberts) pri štiridesetih. Poimenovali so ga po Jerryju Garcii iz Grateful Dead. Pred njegovim rojstvom se je domnevalo, da bo dojenček deklica, vendar ga je Roseanne spremenila, tako da bo spol sovpadal z njenim resničnim otrokom.

Med osmo sezono je Roseanne razkrila, da je njen lik zanosil tri mesece pred njo.

In to ni edina zgodba, ki je v oddaji sovpadala z resnično nosečnostjo! V 6. sezoni Lik Laurie Metcalf, Jackie Harris, je bil izjemno dojenček , in ko se je veliko oboževalcev takoj pobralo, je bila tudi v resnici noseča!

Roseanne, ko je bila noseča leta 1995.

Na začetku leta 1993 je igralka v resničnem življenju pozdravila svojega drugega otroka, sina Willa Therona Rotha. Ko je producentom povedala, da pričakuje, so se odločili, da to preoblikujejo v zgodbo. V seriji ima Jackie (ki je v oddaji mlajša Roseanneina sestra) eno noč z moškim po imenu Fred, ki zanosi.

VEČ: Roseanne Barr izgleda boljše kot kdaj koli po drastičnem hujšanju - oglejte si jo pred in po slikah!

Potem ko je v oddaji rodil njenega sina Andyja, postane glavni fokus v zgodbi, saj Jackie ostane s svojim očetom Fredom, preden se sčasoma loči.

V resničnem življenju je Laurie pozneje hčerko Mae Akins Roth pozdravila prek nadomestka z bivšim možem Mattom Rothom, leta 2006 pa sta posvojila sina Donovana Rotha.

  • Oznake:
  • dojenčki
  • noseča
  • Roseanne
  • Roseanne Barr
  • kaže