Ryan Seacrest je vroče blago v Hollywoodu! Oglejte si zgodovino zmenkov TV Star

Kot eden najbolj vročih hollywoodskih televizijskih voditeljev ni presenečenje Ryan Seacrest je v svoji ikonski karieri hodil s peščico srečnih dam. Medtem ko je bil v nekaterih resnih odnosih tudi z ženskami Julianne Hough , Shana Wall in še več, nazadnje je hodil s svojo spet, spet punco, Shayna Taylor .

Na žalost V živo s Kelly in Ryanom zvezda in osupljiv bloger s hrano - ki je prvič postal par leta 2013 - poklical tretjič konec junija. 'Ryan in Shayna sta se pred časom odločila, da bosta svojo romantično zvezo končala sporazumno,' je povedal njegov predstavnik Ljudje ob uri. 'Ostajata dobra prijatelja, največja navijača drug drugega in bosta v paru vedno cenila svoj skupni čas.'

Poiščite plačo in neto vrednost Ryana Seacresta!

Novice o razhodu Ryana in Shayne so se prvič ugibale, ko je Dnevna pošta objavil fotografije radijske osebnosti na dopustu v Mehiki z neprepoznavno žensko. Ryan je bil opažen, da se je držal za roko s skrivnostno blondinko, ko sta med romantičnim begom uživala v R&R.Glede na to, da se je par vklopov in izklopov zdel srečnejši kot kdaj koli prej, preden sta se razšla, so oboževalci šokirani, ko izvedo, da sta Ryan in Shayna znova preklicala. Dobitnik nagrade Emmy celo sta dala redek vpogled v njuno zvezo med klepetom z Ljudje preteklega maja. Ker ex-duo so bili skupaj v karanteni med pandemijo koronavirusa , je dodal, kako ostajajo zaposleni.

Oglejte si najslajše fotografije Ryana Seacresta in nekdanje deklice Shayne Taylor

«S [Shayno] preživimo veliko časa v kuhinji,« je takrat zakril. «Zdi se mi, kot da to počnejo ljudje po vsem svetu. Počnem stvari, ki jih že dolgo nisem. Tako kot posode. Nalaganje pomivalnega stroja. Moram vam povedati, zdi se mi precej mirno in sproščujoče. Nikoli si nisem mislil, da bi se tega rad spet vrnil, kot da ne bi bil opravila.

Ne samo to, ampak vir blizu nekdanjega dvojca je razkril, da se je Shayna pripravljena preseliti s svojim lepotcem, če bi se le on odločil, da se vrne domov v Los Angeles . Čeprav sta se marca 2017 skupaj preselila v New York City, je za to povedal poznavalec Bližje tedensko da je Ryan razmišljal, da bi se vrnil domov, saj 'ima rad LA in pogreša življenjski slog.'

Oglejte si vse hollywoodske pare, ki so se razdelili leta 2020

Kljub temu, da nimajo nobenih načrtov, Shayna je bila pripravljena 'slediti' svojemu moškemu 'Kjer koli si postavi domačo bazo,' je opozoril vir. «Proti New Yorku nima ničesar, a meni, da je bil v LA bolj zdrav«

Čeprav je E! Novice alum spet živi samsko življenje, ni dvoma, da sprejema samostojne načine. Med klepetom na temo poroke je Ryan nekoč pomislil, zakaj nikoli ni prosil nobene svoje prijateljice za roko.

'Obožujem idejo [poročiti se],' je prej razložil cohostu Kelly Ripa med epizoda pogovorne oddaje ABC . «Vem, da me boste vprašali za zakon, ker so moji starši poročeni že 47 let, zato imam to stvar ... Mislim, da dlje ko čakam, starejši bom, bližje smrti bom, da ga lahko vstavim in ga ne zajebam. »

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte celoten časovni načrt Ryanove zgodovine zmenkov!