Ljubezensko življenje Sally Field vključuje 2 bivša moža in razmerje z Burtom Reynoldsom

Sally Field je na naših zaslonih že več kot pet desetletij, a čeprav je bila zelo zaposlena s svojo kariero, se je osredotočila tudi na svoje osebno življenje. Skozi leta je bila poročena dvakrat in je imela tudi dolgoletno zvezo Burt Reynolds .

The Gospa Doubtfire igralka si je zaobljube izmenjala s svojim prvim možem, Steven Craig , leta 1968. Par sta postala ponosna starša svojih sinov, Peter Craig in Eli Craig , vendar sta se po sedmih letih zakona leta 1975 na žalost razšla.

Glej Burt Reynolds in Sally Field's Relationship Timeline

Dve leti po tem, ko je končala s svojim prvim možem, A-listerjem in njo Smokey in razbojnik costar, Burt, je začel hoditi. Čeprav je bilo včasih skalnato, je njihovo ikonično razmerje trajalo pet let, preden so ga leta 1982 prekinili.« Bil je pomemben del mojega življenja zelo dolgo, «je med nastopom v tisku zavpila Sally spomini V kosih decembra 2018, ki je prišel le tri mesece zatem Burtova smrt v septembru. 'Bil je katalizator zame v mnogih pogledih, jaz pa verjetno zanj.'

3 sinovi Sally Field so tako 'ljubeznivi!' Spoznajte Petra, Elija in Samuela

Po ločitvi od Burta je Sally leta 1984 drugič spet stopila po hodniku, tokrat z Alan Greisman . The Leteča redovnica alum in hollywoodski filmski producent sta razširila družino filmske ikone, ko sta sprejela njenega najmlajšega sina, Sam Greisman , leta 1987. Vendar se je nekdanji par ločil leta 1994.

Minila so leta, odkar je bila dobitnica oskarja v zvezi, a Sally ni v stresu, ker je samska. « Res sem vesel kako sem in res ne želim zjutraj dvigniti spodnjega perila, veste? » se je med svojim dogodkom šalila.

Njeni fantje! Oglejte si najslajše fotografije Sally Field s sinovi Petrom, Eli in Samom

Poleg tega, da se osredotoča na svojo ikonsko kariero v showbizu, se tudi sama ukvarja s svojimi otroki. «Tri stvari V življenju sem najbolj ponosen na svoja sinova , »Je škripala Bližje tedensko februarja 2020. «So prijazni, ljubeznivi, produktivni ljudje. Vsak s svojim seznamom talentov in dosežkov. »

Te dni Sally tudi obožuje, da ji je babica pet vnukov , Isabel, Sophie, Ogden, Noah in Colin. 'Rada ima toliko vnukov,' je povedala poznavalka Bližje . 'Z njimi je zabavna in trapasta.'

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti več o Sallyinih odnosih!