Sandra Bullock čudovito hodi z roko v roki, ko je zunaj in v bližini s sinom Louisom - poglejte!

Čas lepljenja! Sandra Bullock užival v njej zabavna nedelja poleg njenega sladkega sina Louis Bullock , ko sta bila 4. avgusta opažena v Los Angelesu. Ljubljeni Ptičja škatla zvezda in njen moški sta hodila z roko v roki, ko sta jih videla, kako tečejo opravke v čudovitem, sončnem popoldnevu.

55-letna lepotica je bila za izlet v super elegantnem ansamblu videti ljubko in priložnostno. Sandra je obrnila glave, ko si je nadela rdeče-belo obleko z leopardovim tiskom, ki je imela seksi režo, da je pokazala njeno nogo. The Z oskarji nagrajeni igralka je videz povezala z belimi supergami, modnimi sončnimi očali in majhno torbico.

BACKGRIDSlepa stran Zvezdin sin je bil čudovit v črni majici Spider-Man in ujemajočih se košarkarskih kratkih hlačah. Louis je nosil tudi Nike superge in dolge, bele nogavice. Sladko je držal mamo za roko, ko ga je vodila skozi množico ljudi, ki so napolnili pločnike.

Zdi se, kot da je bilo ravno včeraj, ko je Sandra razkrila, da je januarja 2010 posvojila svojega prvega otroka Louisa, od takrat Predlog zvezda je doživela veliko sprememb - vključno s posvojitvijo drugega otroka, hčerke Laila Bullock , leta 2015.

Čeprav Sandra sprejela dva otroka sama ima srečo, da od svojega dolgoletnega fanta dobi neverjetno podporo in ljubezen, Bryan Randall . Pravzaprav je ameriški fotograf - s katerim Sandra hodi od leta 2015 - s svojimi otroki vzpostavil tako čudovito vez, imajo se celo za štiričlansko družino.

'Otroci odraščajo tako hitro in Bryan ne bi mogel biti bolj vključen v njihovo vzgojo,' je ekskluzivno povedal poznavalec Bližje tedensko sredi junija. «Otroci obožujejo Bryana in Sandra se seveda še vedno drži, da je imela tako srečo, da je našla Bryana.«

MEGA

Vir je tudi ugotovil, da se Sandra, Bryan in njihova zarod na videz lepo zabavajo, kamor koli gredo. «Raje imajo zaseben čas, na primer pohodništvo z otroki, raziskovanje narave. Toda njihovi izleti na javne prostore in restavracije, kot je bil njihov nedavni obisk hiše Soho v zahodnem Hollywoodu, so prav tako posebni, «je pojasnil poznavalec. «V interakciji z ljudmi se resnično zaženejo. Sandra je rada mama in vidi, kako čas beži, noče zamuditi trenutka tega posebnega časa. »

Menimo, da Sandra ne bi mogla biti bolj predana in ljubeča mama, tudi če bi poskusila!

Preverite in naročite se na naš klasični TV in filmski podcast za intervjuje s svojimi najljubšimi zvezdami!

  • Oznake:
  • Otroci slavnih
  • mame
  • Sandra Bullock