Sandra Bullock in fant Bryan Randall sta 'popolnoma odprta' za poroko, vendar se počutita 'brez pritiska'

Sandra Bullock se ji ni treba spraševati, ali resnično ljubi svojega dolgoletnega fanta, Bryan Randall , zato ni presenetljivo, da je v prihodnosti »popolnoma odprta za poroko«. Na srečo Snubitev igralka in poklicni fotograf pri hoji po prehodu ne čutita »nobenega pritiska«.

Fant Sandre Bullock je njen 'najboljši prijatelj'! Spoznajte Bryana Randalla

«[To] je bolj priznanje, da imata srečo, da imata drug drugega in da za srečo ne potrebuje papirja ali formalnosti,« je povedal vir Nas tedensko konec novembra je 56-letna Sandra pripovedovala 'prijateljem, kako bi to rada nekega dne uradno objavila.'

MEGA54-letni Bryan tudi meni, da bi bilo vezanje vozla 'v redu,' je dodal poznavalec. Fotoreporter s sedežem v Los Angelesu pa meni, da bi bila njuna poroka vznemirljiv korak v njunih odnosih, a tudi 'tudi za otroke.' Sandra in Bryan jo delita posvojeni otroci , njegov Louis , 10 in hči Laila , 8 let, medtem ko je Bryan tudi oče svoje hčere Skylar iz prejšnje zveze.

Zmagovalka oskarja in njen lepi lepotec še vedno razmišljata o možnostih, ko gre za zakon, vendar že vesta, da bi želela obred držati čim bolj prikrito. 'Verjetno bo to intimna zadeva,' je pojasnil vir. «Nič preveč brizgljivega ali modnega, le nekaj ducatov njihovih najbližjih prijateljev in družine na poroki v podeželski Kaliforniji ali ob jezeru v Teksasu.»

Sandra Bullock je ponosna mama dveh posvojenih otrok! Spoznajte Louisa in Lailo

Izmenjava zaobljub ni edina stvar, ki si Sandra in Bryan misli, je razkril poznavalec. Zaradi Gospodična Congeniality alum misli, da je Oregončan v vseh pogledih 'vzorni očim', ni proti ideji o razširitvi njihove družine.

'Odprti so, da bodo imeli več otrok ... [vendar] to ni spredaj in v središču njihovega dnevnega reda,' je dejal vir. «Stvari so dovolj zasedene s tem, kar imajo. Njihova prihodnost je neverjetno pozitivna in vznemirljiva, Sandra pa se mora včasih še vedno prikrasti, da preveri, ali je resnična in ne pravljica, ki jo sanja v spanju. »

MEGA

Pred njeno romanco z Bryanom je Gravitacija igralka je hodila po prehodu z njen bivši mož , Jesse James , leta 2005. Sandra in Garaža izven zakona zvezda se je razdelila pet let pozneje, potem ko se je Jesse odprl, da bi jo varal z več ženskami. Njuna ločitev je bila dokončana junija 2010.

Oglejte si vse redke fotografije Sandre Bullock in njenih dveh otrok Louis in Laila

Čeprav je Sandra zaradi ločitve stisnilo srce, je hvaležna, da je z Bryanom našla 'mirno' in 'srečno življenje'. « So najboljši prijatelji in partnerji , «Je povedal insajder Bližje tedensko avgusta 2020. «The otroci imajo Bryana za svojega očeta in jih imenuje svoje otroke. So srečna majhna družina. »

  • Oznake:
  • bryan randall
  • Slavni pari
  • Otroci slavnih
  • Sandra Bullock