Brezčasni obraz Sandre Bullock je verjetno posledica čarobnega dela botoksa! (EKSKLUZIVNO)

Igralka Sandra Bullock vedno izgleda brez starosti - vendar se mnogi oboževalci sprašujejo, ali jo je imela plastična operacija na njenem obrazu. Ko je 53-letna zvezda stopila za intervju z Danes so-sidro Hoda Kotb konec maja se je marsikomu zdelo, da je njen videz videti še posebej drugačen, zahvaljujoč možni vsadki ličnic in nedavno hujšanje , za katere so nekateri menili, da so bile opazne na oskarjih leta 2018.Bližje tedensko ekskluzivno se pogovarjala s tremi strokovnjaki, ki s Sandro niso osebno sodelovali, o tem, kaj bi Sandra lahko počela, da bi njen obraz izgledal čudovito in mladostno. «Videti je, da je Sandra redni uporabnik Botoxa že leta 2006. Takrat je verjetno dobila preveč in kdor ji je vbrizgal obraz, je preveč obrnil obrvi. Zaradi tega so bile njene oči videti jezne, » Dr. Adam H. Hamawy, dr.med., FACS povedal Bližje .

«[Novejše fotografije kažejo], da ji je tisti, ki jo zdaj zdravi, lahko dal bolj mehko in bolj naravno obliko,« je dodala dr. Hamawy. Dr. Andrew Miller , vodilni strokovnjak za plastično kirurgijo iz New Yorka in New Yorka, se je strinjal in dodal: 'Če kaj drugega, bi bil majhen botoks med obrvmi, saj vidite, da so rahlo dvignjeni.'

Sandra leta 2006 (levo) proti Sandri leta 2018 (desno).

Dr. Vartan Mardirossian - vodilni certificirani obrazni plastični kirurg in svetovno znani kirurg za feminizacijo obraza v Jupitru v zvezni državi FL - prav tako deli, «Čelo je gladko in obrvi so lepo obložene, kar kaže na to, da je morda imela botoks ... Izgubila je nekaj volumna spodnja lica ... običajno bi to spremljalo izgubo volumna, če bi ličnice (ali visoka lica), pa tega ne vidimo povsem. »

'Zato je verjetno misliti, da je imela na ličnicah polnila za povečanje njihove prostornine in izboljšanje njihove konture,' je nadaljeval. 'Njene ustnice so videti večinoma nespremenjene, zato obstaja možnost polnila na ustnicah z naravnim izidom.' Sandra še nikoli ni zares javno spregovorila o kakršnih koli postopkih, ki jih je morda opravila ali ne, vendar botoks ali ne, Sandra še vedno ne zanika Gospodična Congeniality v naših knjigah!

  • Oznake:
  • Botox
  • Ekskluzivno
  • plastična operacija
  • Sandra Bullock