Sarah Jessica Parker in Trio Matthewa Brodericka! Spoznajte otroke James, Tabitha in Marion

Če želite vpogled v uspešen hollywoodski zakon , ne glejte dlje od Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick , ki sta skupaj že več kot 20 let. Tudi delijo trije čudoviti otroci, James, Tabitha in Marion , ki ga morate preprosto spoznati.

The Seks in mesto zvezda in Dan prostega Ferrisa Buellerja igralec si je vozel zavezal leta 1997, pet let pozneje pa sta si ustvarila družino, ko sta leta 2002 pozdravila svojega najstarejšega otroka Jamesa. Par je čakal sedem let, preden je razširil zarodo, ko sta leta 2009 dobila dvojčici Tabitho in Marion.

Redke fotografije otrok Jamesa, Tabithe in Marion Sarah Jessice Parker

Že od prvega trenutka, ko je postala mama, je Sarah svoje življenje posvetila vzgoji svojih čudovitih dojenčkov. Čeprav je v času, ko sta z Matthewom vzgajala otroke, naraščala kot hollywoodska zvezda, je dvojica vedno raje imela čim manj pomoči glede varušk in hišnih služk.'Zdi se, da so ljudje zelo presenečeni, da si ne želimo življenja s tako veliko zunanjo pomočjo,' je nekoč povedala Razvijte z WebMD . «Všeč nam je, da imamo v življenju neverjetne ljudi, ki so pripravljeni pomagati skrbeti za svoje otroke in jih imajo radi. Ampak lepo je zapreti vrata in vedeti, da je to samo tvoja družina. »

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

The Hokus pokus igralka je dejala, da obstaja nekaj čudovitega in zasebnega v tem, da lahko intimne trenutke delite sami s svojo družino. «Všeč mi je, da ljudje, ki skrbijo za moje otroke, pridejo domov k svojim družinam in imajo čas z njimi ter jim povedo, kako težek dan so imeli pri nas!» je v šali dodala.

Čeprav potrebuje malo pomoči, je Sarah ugotovila, da jo ima še vedno 'toliko lažje' kot večina drugih mam. 'Zelo se trudim, da ne bi namigovala, da je v mojem življenju stiska,' je pojasnila za trgovino. «Delam po izbiri. [Večina žensk] to počne z zelo malo finančne podpore in virov ali morda sama, brez odličnih možnosti za nego otrok. »

Najslajši citati Starši staršev so povedali o svojih otrocih

Ker ji hollywoodski življenjski slog omogoča, da otrokom daje vse, kar potrebujejo, je Sarah dejala, da ne more biti bolj hvaležna. «Ko sem prišel od tam, kjer sem delal v otroštvu, sem videl, kako trdo je delala moja mama, in zdaj vidim, kako danes matere delujejo kot dobre mame na različne načine - vsi si želimo enakih stvari, kajne? je delila. «Otroci, ki so varni in zdravi ter za katere je poskrbljeno.»

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti vse o treh otrocih Sarah in Matthewa!