Savannah Guthrie obožuje zvezno državo New York! Oglejte si njen ljubki dom z možem Michaelom

Kot dolgoletna zvezda NBC-jev Danes , Savannah Guthrie vsekakor si zasluži, da si vzame nekaj časa in se sprosti s svojo družino. Zato ima ikonsko vodstvo novic dom v zvezni državi New York, kjer se rada pobegne s svojim možem, Michael Feldman in njuna otroka Vale in Charles.

Čeprav ni znano, kako dolgo sta Savannah in Michael lastnika svojega podeželskega premoženja, se je dopisnica že večkrat odprla o svoji ljubljeni hiši. »Nam je kraj v New Yorku,« je hrepenila Ljudje oktobra 2017.

Otroci Savannah Guthrie so pripravljeni na televizijo! Spoznajte njena dva otroka

Savannah se je pošalila, medtem ko 'ni dolga vožnja' po zvezni državi, dvourno potovanje je za njihove otroke videti kot 'večnost'. Na srečo je mama, ki ljubi, pripravila zabavne načine, kako zabavati svoje otroke.'Za Charleyja usklajujemo čas odhoda okoli njegovega dremeža,' Princese rešijo svet avtor je pojasnil vtičnici, medtem ko «Vale gleda Prašič Peppa ob ponovitvi. »

Vznemirljivost iz preteklosti! Oglejte si svoje najljubše zvezde 'danes' nekoč in zdaj

Savannah je oboževalcem omogočila tudi pogled v njeno čudovito bivališče v zvezni državi - v njem je več kopalnic, spalnic, notranja telovadnica, ogromna kuhinja in veliko površin. Ker je alum univerze Georgetown in njen lepi hub od marca v karanteni v zvezni državi NY, je gostila Danes od njenega doma sredi pandemija koronavirusa .

«Doma sem. Doma sem. Razlog [je zato], ker je moja družina navzgor, «je Savannah pojasnila med epizodo Danes v začetku aprila. «Tako se držim družine in vse manj prihajam v mesto. Poskušam delati od doma in tudi, odkrito rečeno, to, kar nam govorijo ti uradniki, kaj naj storimo. Torej točno to bom naredil. »

Neto vrednost oddaje 'Today' Show Stars znaša od 6 do 60 milijonov USD

Poleg tega, da gledalce povabi v svoj dom, medtem ko nastopa Danes iz svoje kleti je Savannah delila tudi tone fotografij svoje družine, ki kakovostno preživlja čas. Medtem ko je bila v karanteni, je dobitnica nagrade Emmy iznašla zabavne načine, s katerimi bi lahko sebe in svoje otroke zadržala v izolaciji.

Septembra je Savannah razkrila, da se je njena karantena v zvezni državi New York končala, ko je v Veliko jabolko naložila sliko, na kateri sta Vale in Charley vozila svoje skuterje. »Mestni otroci spet v akciji,« je napisala objava .

Čeprav ni jasno, kje Savannah in Michael prebivata v New Yorku, si lahko ogledate njihov dom v državi, tako da se pomaknete po spodnji galeriji!