Nastop gostujoče sodnice Shanie Twain ‘DWTS’ sproža govorice o plastični kirurgiji - poiščite podrobnosti!

Spet je v središču pozornosti! Dve leti po objavi upokojitev country glasbe , Shania Twain se je vrnila v Hollywood z novim albumom in turnejo - in celo nastopa zabavno, kot je ocenjevanje gostov Ples z zvezdami ! Po «Človek! Počutim se kot ženska! » pevec se je v ponedeljek, 23. oktobra, pojavil v sodniški komisiji DWTS epizoda je veliko oboževalcev postavljalo vprašanja o tem, kaj Shania počne od počitka v svoji karieri - pomaknite se navzdol, da vidite!

Je Shania Twain opravila plastično operacijo?

Zdi se, da je. Po navedbah Življenje in slog , «Shania je kombinirala botox, polnila in laserske tretmaje za lažje zategovanje obraza in dodajanje volumna.» Plastični kirurgi so v zabavnih novicah povedali, da je Shania verjetno dobila botox, da zgladi gube in črte na čelu, polnila na obrazih in laserske tretmaje, da je njena koža videti gladka in sijoča. Ne glede na delo, ki ga je opravila, je Shania videti neverjetno!(Foto: Getty Images)

Je Shania Twain bolna?

Na žalost je bila Shania pred kratkim z diagnozo lymske borelioze . 'Nikoli si nisem mislil, da bom spet zapel,' je med sedenjem z njim razkrila pevka 60 minut Avstralija in dodal, da se je zaradi lajmske bolezni borila tudi z disfonijo (hripav glas). «Nekaj ​​časa me je bilo zelo strah, da nikoli več ne bom pela. Šel sem skozi ta trenutek, vendar sem našel pot. Našla sem način, kako to narediti, «je podobno povedala Ljudje . Danes je Shania razkrila, da mora njen glas skozi 'zelo, zelo težko' ogrevanje in fizikalno terapijo, preden lahko nastopi.

Od kod je Shania Twain?

Shania se je rodila Eilleen Regina Edwards - ja, Shania je umetniško ime! - v Windsorju, Ontario, Kanada. Po ločitvi staršev se je Shania z mamo in dvema sestrama preselila v Timmins, Ontario. Tam se je mati Shania poročila z mož po imenu Jerry Twain in dekleta so nato vzela njegov priimek. Ko se je ambiciozna zvezda pozneje preselila v Nashville, vodstvo glasbene industrije ni imelo radi imena Eilleen, zato so ji predlagali, naj svoje ime spremeni v Shania (kar pomeni »na poti sem« v narečju indijancev) in preostali je zgodovina!

Koliko je stara Shania Twain?

Shania se je rodila 28. avgusta 1965 in je danes dopolnila 52 let.

Je Shania Twain poročena?

Shania je decembra 1993 zvezala s producentom Robertom Johnom «Muttom» Langejem, toda do maja 2008 je tiskovni predstavnik pevke razkril Shania in Mutt sta se ločila po 15 letih zakona. Shanijin zakon se je na žalost sesul, ker je mož je imel razmerje z njeno najboljšo prijateljico , Marie-Anne Thiébaud. Decembra 2010 je Shania objavila, da je zaročena z bivšim možem Marie-Anne, Frédéricom Thiébaudom - oba sta se zaljubila v zakonca, in kasneje sta si januarja 2011 v Portoriku izmenjala zaobljube. No, kajne ?!

Shania in njen mož Frédéric. (Foto: Getty Images)

Ali ima Shania Twain otroke?

Ja, Shania je mati ena. Pevka je avgusta sprejela svojega edinca, sina Ejo (izgovarja se kot «Azija») Lange, z bivšim možem Muttom. Eja je danes stara 16 let.

  • Oznake:
  • lepota
  • Narodnozabavna glasba
  • country pevci
  • plastična operacija
  • shania twain