Shania Twain bo ikona za vedno in vedno! Oglejte si legendo o državi skozi leta

Shania Twain je v zadnjih treh desetletjih stalnica v country glasbi. Ljubljena pevka pesmi »Za vedno in vedno« je v preteklih letih velikokrat spremenila svojo neverjetno kariero, a njena prikupna narava in čudovita lepota ostajata enaki tudi danes.

Shania, katere pravo ime je pravzaprav Eileen Regina Edwards, se je rodila 28. avgusta 1965 in je večino svojega življenja odraščala v Timminsu v Ontariu. Ikonopisca besedil je vzgojila njena mama Sharon Morrison in očim, Jerry Twain ob njenih bratih in sestrah Carrie Ann, Jill, Darryl in Mark.

Človek! Samo počakajte, da vidite impresivno neto vrednost Shanije Twain

V najstniških letih je imela Shania peščico služb. Poleti je pomagala saditi drevesa, pozimi pa je delala v restavraciji s hitro prehrano. Moški! Počutim se kot ženska »pevka je svoje številne vloge žonglirala s pevskimi nastopi v domovih za ostarele, v skupnostnih centrih ali» povsod, kjer [jo starši] lahko rezervirajo, «po Zdravo! .Potem ko je sredi osemdesetih začela nastopati z rock skupinami v lokalnih barih, je bila Shania na robu glasbene kariere. Žal je pustila svoje sanje, da bi postala zvezda, ko sta njena mama in očim umrla v avtomobilski nesreči leta 1987. Po njuni smrti si je prevzela skrb za Darryla in Marka.

Sin Shanije Twain je še vedno ena, ki jo ljubi! Spoznajte njenega otroka Eja Lange

'Vedela sem, da moram paziti na mlajša brata,' je nekoč pojasnila. «Resnično sem moral obdržati družino. Vse svoje pevske ambicije sem preprosto zadržal, dokler ostala družina ne odraste. «

Tri leta po tragični izgubi svoje družine je umetnica »Any Man of Mine« spakirala kovčke in se preselila iz Kanade v Nashville. Potem, ko je svoje ime spremenila v Shania, je rjavolaska lepota prvič okusila showbiz, ko je izdala svoj istoimenski album Shania Twain , leta 1993.

Po uspehu je zvezdnica našla več uspeha drugi album, Ženska v meni , leta 1995. Shania se je oboževalcev celo povečala, ko je izdala svoj najbolj ikoničen album, Pridi sem , leta 1997. Od takrat je prodala več kot 100 milijonov plošč, prejela je pet nagrad Grammy, šest ameriških glasbenih nagrad, osem Billboardovih glasbenih nagrad in prejela še veliko priznanj.

Shania Twain je dvakrat rekla 'počnem'! Spoznajte Pevčevega moža in nekdanjega

Na žalost je bila Shania prisiljeni v dolg pevski premor ko je začel trpeti zaradi disfonije , kar je redek neželeni učinek Lymska bolezen in povzroči paralizo mišic vokalnih vrvic, potem ko jo je klop ugriznil leta 2003. Ko se je leta 2017 vrnila v središče pozornosti in izdala svoj prvi album po 15 letih z naslovom Zdaj , Se je Shania odprla približno « ponovno odkrivanje [njenega] novega »glasu . »

'Moral sem se sprijazniti z izgubo glasu, ki sem ga imel,' je prej povedal dobitnik grammyja Bližje . «Ko si pevec in je to tvoj glas, je to strašen, strašen občutek. Kar sem se naučil s terapijo, je, kako manipulirati s svojim glasom, da lahko dela tisto, kar si želim, ali vsaj dovolj blizu. »

Kljub neuspehom je Shania dejala, da se veseli prihodnosti svoje nove glasbene kariere. 'Objemam jo,' je zakurila. 'Bila je dolga, resnično koristna pot.'

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije Shanije skozi leta!