Neto vrednost Sharon Osbourne je o čem govoriti! Oglejte si, koliko zasluži televizijski voditelj

Sharon Osbourne Neto vrednost je tako impresivna! V letih svoje ikonične hollywoodske kariere je bila ljubljena Govori Cohost je po navedbah zaslužil več kot 220 milijonov dolarjevNeto vrednost slavnih. To vključuje veliko denarja, ki ga deli z dolgoletnim možem Ozzy Osbourne .

Desetletja ljubezni! Glej Ozzy in Sharon Osbourne's Relationship Timeline

Sharon se je prvič začela ukvarjati s šovbiznisom v zgodnjih sedemdesetih letih, ko je odšla delati pri pokojnem očetu Donu Ardenu, ki je bil angleški glasbeni menedžer, agent in poslovnež. Po navedbah Biografija in , Sharon je prevzela vlogo receptorke in hitro napredovala v poslu, ko je začela delati v promocijah.

Leta 1976 se je Sharon križala z Ozzyjem, ko je Don začel voditi svojo nekdanjo heavy metal skupino Black Sabbath. Vendar pa je oče televizijske osebnosti na koncu odpustil krtačo 'Nori vlak' do leta 1979. Takrat se je Sharon preselila v L.A.Dave Allocca / Starpix / Shutterstock

V naslednjih nekaj desetletjih je Sharon pomagala ustvariti izjemno uspešno glasbeno kariero dobitnika grammyja. Poleg neposredne vloge pri upravljanju skupine Ozzy, ko so izdajali albume Blizzard of Ozz leta 1980, Dnevnik norega leta 1981 in še več, je Sharon veliko prispeval k svoji slavi in ​​bogastvu. Do danes je Ozzy pod vodstvom svoje žene produciral več kot 10 albumov.

Po iskanju uspeha kot menedžerka svojega hubbyja je Sharon ustanovila lastno družbo za upravljanje, imenovano Sharon Osbourne Management. Poleg vodenja Ozzyjeve kariere, pa tudi njihovih treh otrok, Aimee Osbourne , Kelly Osbourne in Jack Osbourne , X faktor star je vodil tudi skupine, vključno z The Smashing Pumpkins, Queen in Motorhead.

Spoznajte 3 otroke Sharon Osbourne: Spoznajte Aimee, Kelly in Jacka!

Sharonina neto vrednost je tudi zahvaljujoč njeni množici televizijskih koncertov. Leta 2002 je svet predstavila njeni slavni družini, ko je sklenila pogodbo z MTV, da bo nastopila Osbournes . Sharon in Ozzy sta se z dvema mlajšima otrokoma, Kelly in Jackom, pojavljala v štirih sezonah šova od leta 2002 do 2005.

Sledi Osbournes , Sharon je nadaljevala svojo televizijsko kariero, ko je začela voditi svojo dnevno pogovorno oddajo, Oddaja Sharon Osbourne , ki je trajalo od leta 2003 do 2004. Nastopila je tudi kot sodnica v britanski oddaji talentov X faktor od 2004 do 2007, pa tudi sodnik dne America's Got Talent od 2007 do 2012.

David Fisher / Shutterstock

Še posebej je Sharon debitirala kot kohostinja Pogovor leta 2010. Leta po tem, ko je skupaj z nekdanjimi zvezdami začela voditi hit pogovorno oddajo CBS Sara Gilbert , Julie Chen in Aisha Tyler , se je vrnila v The X faktor leta 2013 in tam ostala do leta 2016. Sharon ji zdaj posveti veliko časa Pogovor koncert.

Ni mogoče zanikati, da je mama v Hollywoodu imela impresiven tek. Čeprav je za to treba vzeti tono drobovja in odločnosti, je nekoč Sharon razkrila najtežji del tlakovanja poti v šovbiznisu.

Oglejte si časovni načrt Ozzy Osbourne's Heartbreaking Health Issues

'To sem že večkrat povedala, toda hči [dolgoletnega upravitelja Don Ardena] in žena [Ozzy] je bila največji izziv,' je nekoč povedala. «Ljudje vas radi pospravijo v škatlo:» Tu ste zaradi očeta; tukaj ste zaradi svojega moža. «To radi počnejo.«

Sharonina neto vrednost dokazuje, da je sama po sebi nadarjena!

  • Oznake:
  • Neto vrednost
  • Sharon Osbourne