Shiloh Jolie-Pitt je zrasla tik pred našimi očmi - glej Hčerko Brada in Angeline skozi leta!

Nekdanji par Angelina jolie in Brad Pitt dobrodošla hči Shiloh Nouvel Jolie-Pitt 27. maja 2006. Najstnica se je rodila v Svakopmundu v Namibiji in je v življenje svojih staršev vnesla toliko ljubezni.

'Mislim, da je fascinantna, odločitve, ki jih sprejema,' je Angelina povedala za Reuters, ko je bila Shiloh le štiri leta. Ko se je njihova hči starala, sta starša opazila, da ima Shiloh edinstven in poseben občutek za modo.

Odgovorite na vsa vprašanja o Shiloh Jolie-Pitt!

«Shiloh, menimo, da ima črnogorski slog. Tam se ljudje tako oblačijo, «je povedala mama šestih otrok Vanity Fair junija 2010. «Rada ima trenirke, rada [običajne] obleke. Gre torej za obleko s kravato in suknjičem in hlačami ali trenirko. Rada se oblači kot fant. Želi biti fant. Tako smo jo morali postriči. Rada nosi vse fantje. Misli, da je ena od bratov. »Tudi Shiloh je rada, da se ji reče drugačno ime, ko je v bližini družinskih članov. Brad je razkril ime med pogovorno oddajo leta 2008.

«Želi jo samo imenovati John. Janez ali Peter. Torej gre za Peter Pan, «je dejal. «Torej jo moramo poklicati John. 'Shi, hočeš ...' - 'John. Jaz sem John. «In potem rečem:» John, bi rad pomarančni sok? «In ona odgovori:» Ne! «Torej, saj veste, ravno take stvari so staršem všečne in verjetno resnično neprijeten za druge ljudi. »

Čeprav najstnik ni bil ljubitelj njenega imena, sta Angelina in Brad hitro sprejela hčerkine muhe. 'Nikoli ne bi bil tak starš, da bi nekoga prisilil, da je nekaj, kar ni,' je Maleficent zvezda za Reuters. 'Mislim, da je to samo slabo starševstvo.'

Rojeni v središču pozornosti - Spoznajte 6 otrok Angeline Jolie in Brada Pitta!

Angelina in Brad sta še naprej vzgajala Shiloh, dokler se nista ločila leta 2016. Potem ko sta se par razšla, je Shiloh očeta videvala vedno manj. Vendar pa se je s tem travmatičnim časom v življenju Angelina še bolj cenila hčerko. « Veliko so že preživeli . Učim se iz njihove moči, «je povedala rjavolaska lepotica Harper’s Bazaar leta 2019 o svojih otrocih. «Ne moremo jim preprečiti, da bi občutili bolečino, bolečine v srcu, telesno bolečino in izgubo. Toda s tem jih lahko naučimo živeti bolje. » Zdaj je Shiloh močnejša kot kdajkoli prej!

Pomaknite se spodaj, da si ogledate fotografije Shiloh skozi leta.