Dolgoletno dekle Simona Cowella, Lauren Silverman, je razlog za njegov sijoč nasmeh! Spoznajte jo

Odkar sta začela hoditi leta 2013, družabnica Lauren Silverman je postala njen fant, Simon Cowell , počuti se kot en srečnež! Čeprav si oboževalci niso predstavljali, da se bo to zgodilo, je ljubljeni televizijski zvezdnik našel svojo pravo ljubezen in od takrat živi blaženo življenje.

Simon Cowell živi razkošno življenje! Oglejte si njegove več domov

Lauren in nekdanji American Idol sodnika sta bila pravzaprav tesna prijatelja, preden sta svojo romantično zvezo spustila na naslednjo stopnjo nazaj. Čeprav nista poročena ali zaročena, sta Simon in Lauren dokazala, da sta eden najmočnejših hollywoodskih parov. Občasno bi uživali v zabavnih dejavnostih, kot so skupaj vozijo kolesa in gredo ven na zmenek zvečer . Pravzaprav je Simon svojim oboževalcem pripravil sladko presenečenje poljubil je Lauren, ko sta bila zunaj v Londonu.

Oglejte si najlepše trenutke Simona Cowella s sinom Ericom

Res je, da je temnolaska lepota svojega fanta iz izjemno zastrašujočega in trdega sodnika resničnostne televizije spremenila v ljubeznivega in predanega partnerja. Med prejšnjim intervjujem z Zdravo! revija , Lauren se je odprla o svoji neverjetni zvezi s slavnim producentom.«Mislim, da me je Simon spremenil. Ves čas me nasmeji. Ne morem se jeziti nanj, ker me, ko poskušam biti prekrižana, preprosto nasmeji, «je zakurila. «Zdi se mi, da se od njega toliko naučim, kar me neverjetno navdihuje. Je zelo nadarjen. »

Simon Cowell je obogatel! Oglejte si neto vrednost TV sodnika

Februarja 2014 sta Simon in Lauren utrdila ljubezen, ko sta pozdravila svojega sina, Eric Cowell , skupaj. Že od rojstva ga oče uči, kako naj prevzame njegovo cesarstvo. 'Prevzeti mora zame,' je rekel oče ene osebe Sonce . «Sem ga dal na trening. Spodaj je na razstavah, ima ušesne čepke. Zelo bi mi bilo všeč, če bi lahko delal to, kar delam jaz. »

'Če gravitira k akademikom, potem v redu - spodbudil bi ga, a imam občutek, da bo bolj podoben meni,' je nadaljeval Simon. Če se izkaže, da je Eric bolj podoben očetu, smo prepričani, da bo Lauren zadovoljna. Hodi z res odličnim fantom, zaradi katerega se počuti kot kraljica.

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti 5 dejstev o Simonovi dolgoletni deklici!