Sofia Vergara na Instagramu ne deli ličil za ličenje - glej sliko!

Upamo, da se boste kmalu počutili bolje, Sofia Vergara !

The Sodobna družina igralka je pred kratkim na Instagramu delila selfie brez ličenja - in čeprav je v napisu povedala, da je bolna, bolečina na osupljivem videzu Sofije nima ničesar!

'Hm ... Ravnokar sem spoznal, da ti vročina 102 daje popolne rožnate odtenke. Rabim te barve. @covergirl #ImAWimp #ThatsWhatIGetForShootingInTherRainInRome? # IWouldntMakeItPast2dDaysOnNakedAndA strah ?, 'je 44-letna igralka v torek, 11. aprila, dodala naslov redke slike.VEČ: Julie Bowen naslavlja govorice, da se spopada s svojo 'sodobno družino' Costar Sofia Vergara - poglejte, kaj je razkrila!

Oglejte si to objavo na Instagramu

Hm .. Ravnokar sem spoznal, da 102 vročina daje popolne odtenke roza barve. Potrebujem te barve @covergirl #Imawimp #thatswhatIgetforshootingintheraininRome # iwouldntmakeitpast2daysonNakedandA strah

Objava, ki jo je delil Sofia Vergara (@sofiavergara) 11. aprila 2017 ob 11:17 PDT

Bolna igralka je kasneje sledila fotografiji piščančje juhe (verjetno jo je postregel njen čeden možakar Joe Manganiello), v ozadju pa je bila opazno oblečena. Uboga Sofija!

To ni prvič, da je zvezda gola na družbenih omrežjih. Julija 2015 je delili zabaven selfi ob bazenu z njenimi milijoni sledilcev na Instagramu. Tudi mnogi oboževalci so bili presenečeni, ko so se naučili Sofia je pravzaprav naravna blondinka , čeprav pogosto športno igra rjavolaske.

VEČ: Sofia Vergara vloži tožbo, da bi nekdanjemu zaročencu Nicku Loebu preprečila dostop do njihovih zamrznjenih zarodkov!

Stavimo na njenega čudovitega moža Joeja - tistega, ki napisal Sofiji knjigo za enoletnico! - rad vidi svojo ženo v naravi!

Kliknite spodnjo galerijo in si oglejte svoje najljubše zvezde tako z ličili kot brez njih!