Družina Soleil Moon Frye je na prvem mestu: Spoznajte 4 otroke Sitcoma Star z odtujenim možem Jasonom

Soleil Moon Frye jo drži štirje otroci blizu njene ločenosti od odtujenega moža Jason Goldberg . The Punky Brewster alum in televizijski producent se osredotočata na prikrivanje svojih otrok, Poet, Jagger, Lyric in Story, potem ko sta objavila, da se po 22 letih zakona ločita.

'Soleil Moon Frye in Jason Goldberg sta se letos potihoma ločila,' je povedal nekdanji predstavnik zvezde sitcoma Ljudje konec decembra 2020. «Njihova prednostna naloga bodo še naprej njihovi štirje čudoviti otroci, ko bodo z ljubeznijo in sočutjem napredovali naprej.»

Včasih samo ljubezen ni dovolj! Oglejte si vse pare, ki se razdelijo leta 2020

Romanca Soleila in Jasona se je začela konec devetdesetih let. The Uprizoritev božiča igralka in nekdanja Punk’d izvršni producent je vezal vozel leta 1998 in užival sedem let poročene blaženosti, preden je leta 2005 pozdravil svojega najstarejšega otroka Pesnika. Prihodu njune hčere sta sledila Jagger leta 2008, Lyric leta 2014 in Zgodba v letu 2016 .V preteklih letih sta Soleil in njen odtujeni moški delila nešteto čudovitih spominov. Na deseto obletnico poročnega dne leta 2008 je Ubijalska skrivnost igralka in filmski ustvarjalec sta obljubila svoj dom v omamnem domu, ki sta si ga delila na Hollywood Hillsu v Kaliforniji. Takrat se je Soleil čudil nad nepozabnim trenutkom.

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

«Poleg dni rojstva mojih otrok in moje prve poroke je bila to najboljša noč v mojem življenju, Ljudje , se spominjajo »čarobnega« dneva, obkroženega s svojimi ljubljenimi otroki, družino in prijatelji.

Ljubezenska zgodba Soleila in Jasona se je morda končala, vendar bo nekdanja dvojica vedno imela ljubezen in spoštovanje drug do drugega. Na srečo Najstniška čarovnica Sabrina alum, počuti se bolj srečno kot kdaj koli prej, ko ima očeta svojih otrok neverjetnega moškega.

Družinske fotografije! Otroci slavnih ven in v bližini s svojimi slavnimi starši

Med praznovanjem Očetovega dne junija 2020 je Soleil naložil najslajši poklon Jasonu, ki je vseboval ljubeče sporočilo in različne fotografije koščkov in njihovih otrok. «Srečen, srečen dan očetov!» ona objavil napis . «Veliko dojenčkov in veliko ljubezni.»

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti več o štirih otrocih nekdanjega para.