Steve Harvey je očka 4 otrokom od prvih dveh zakonskih zvez - spoznajte jih!

Kdaj Steve Harvey v svoji istoimenski pogovorni oddaji dal nasvete o odnosih, imel je desetletje izkušenj, ki so ga podpirale. Srečno do konca televizijske zvezde in družinskega moža je trajalo nekaj časa, a zdi se, da je končno našel svojo popolno tekmo. Toda, ali ste vedeli, da ima iz prvih dveh zakonov štiri otroke? Oglejte si spodaj spoznajte jih vse!

Karli Harvey

Steve je Karli, 37, pozdravil že leta 1982 s prvo ženo Marcio Harvey. Karlie je javna govornica, mati in žena. Leta 2015 se je poročila z možem Benom Raymondom in tudi on je motivacijski govornik. Njun sin BJ se je rodil leta 2016. Ima tudi sestro dvojčico po imenu Brandi.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Srečno novo leto!!! #TeamRaymond @iambraymond #BJRaymond #BlaženObjava, ki jo je delil Karli Harvey Raymond (@iamkarliraymond) 1. januarja 2017 ob 8:49 PST

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

Brandi Harvey

Za razliko od sestre dvojčice Karli, Brandi veliko svojega zasebnega življenja ohranja zasebno. 37-letnica je bila družica na sestrini poroki leta 2015, vendar na videz ni poročena in nima svojih otrok. Čeprav si Brandi prizadeva ženske navdihovati vsak dan. Je ustanoviteljica Onkraj nje , spletno mesto za ženske wellness.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Ne morem verjeti, da imam skoraj dve leti. Potovanje je bilo neverjetno in življenje se je spremenilo. Če razmišljate o zagonu lokacij, SAMO TO. Najboljša odločitev za lase, kar sem jih kdaj sprejel. #sundayvibes #beyondher #loclivin

Objava, ki jo je delil Brandi Harvey (@iambrandiharvey) 8. aprila 2018 ob 12:49 PDT

Broderick Harvey Jr.

Steve je svojega 28-letnega sina prej pozdravil s prvo ženo Marcio Harvey. Broderick ima precej velik Instagram - 36.000, natančneje - in si sam oblači oblačila Potrebujete denar, ne prijatelji . Tudi na družabnih omrežjih vedno deli srčkane fotografije svojih nečakinje! Ni poročen in še nima svojih otrok.

Oglejte si to objavo na Instagramu

«Brez belih vžigalnikov, dokler ne zajebem svojega 28. leta.»

Objava, ki jo je delil Broderick Harvey Jr. (@bharv) 29. aprila 2018 ob 20:32 PDT

Wynton Harvey

Oglejte si to objavo na Instagramu

@ taylor.gordon, se spomniš, ko si mislil, da te ni več, se poroči, kako mu je ime?

Objava, ki jo je delil Wynton Brycelon Ali Harvey (@wyntonharvey) 27. oktobra 2019 ob 8:32 PDT

22-letnik se je rodil očetu Stevu in drugi ženi Mary Lee Harvey julija 1997. Je fotograf, filantrop in modni mojster. Nekoč je šinil o svoji strasti do človekoljubja. 'Želim biti eden največjih, najbogatejših, najlepših, človekoljubnih moških, ki so kdaj živeli,' je nekoč dejal. In tako kot njegov oče ima tudi on odličen smisel za humor!

Oglejte si najslajše ponudbe, ki so jih starši zvezdnikov povedali o svojih otrocih

Steveovi otroci niso vedno odobravali njegovih ljubezenskih odločitev. Zdaj je bil poročen že trikrat - vsakič z žensko z imenom «M»! Z Marcio Harvey so ga pripeli od leta 1980 do 1994 in Mary Shackelford od leta 1996 do 2005. V teh dneh pa praznuje 10 let zakona z Marjorie Bridges, njegovo staro punco, s katero se je poročil leta 2007.

'Bilo je kot prerojen,' je dejal Ljudje njunega srečanja po toliko letih. «V življenju sem tolikokrat zamočil. Naredila je vse razlike. Ko ste doma srečni, lahko veliko stvari dosežete. »

Manj navdušeni pa so bili otroci teh zaljubljenih ptic. Marjorie ima tudi otroke iz prejšnjega zakona: Morgan, Jason in Lori , tako da njihova mešana družina skupaj naredi sedem otrok!

«Sem rekel: 'Glej, ti ni všeč? Sprijazni se s tem. Ne potrebujem dovoljenja vseh vas, '' je nekoč rekel Steve. 'Ko imate opravka z mešano družino, vsi prihajajo iz kraja zlomljenih,' je dodala Marjorie. «Vedeli smo, da je to prav. Toda pravkar sem jim rekel: 'Vsi so vključeni. Vsakdo ima dostop do svojih staršev. Karkoli prej niste imeli, naj to ne ovira tega, kar lahko imate zdaj. ''Zaključila je:' Zdaj smo pa vsi mama in oče. '

Steve je prej razkril, kako zelo rad je oče in dedek InTouch tedensko . 'Ko vidim, da se moji otroci in vnuki ukvarjajo in vidijo stvari na različnih koncih sveta, se mi to splača,' je dejal, preden je s svojimi otroki delil najbolj kul, kar je kdajkoli počel. «Otroke sem peljal v Južno Afriko. Vsak človek bi moral iti pogledat Afriko, preden umre. To je tako dih jemajoče. »

  • Oznake:
  • Otroci slavnih
  • Steve Harvey