Steve Martin zdrobi starševstvo! Spoznajte edino hčer legendarnega igralca z ženo Anne

Že leta nas je nasmejal z vlogami v hit filmih Starševstvo , Roza panter in še več, vendar poleg njegovih filmov, Steve Martin je svojo energijo vlil tudi v čudovitega očeta. Legendarni Cenejši za ducat igralec deli svojega edinega otroka Mary z drugo ženo, Anne Stringfield .

Steve in ameriški pisatelj sta svojo ljubljeno hčerko pozdravila leta 2012. Par, ki sta si zvezala voz leta 2007, ni mogel obdržati navdušenja, potem ko sta postala očarljiv oče in mama njunega svežnja veselja.

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

'Super mi gre, ker imam čudovito ženo in mamo,' Oče neveste zvezda povedala David Letterman v svoji poznonočni oddaji le nekaj mesecev po prihodu otroka. 'Pohvaljujem ji - vse je smešno, ko poskušam biti resen!'Steve je seveda znan po tem, da je v svoji karieri igral veliko očetov, vendar je nekoč povedal Fox News ni nikoli mislil, da bo v resničnem življenju doživel starševstvo. Alumina Roxanne je tudi pomislila, zakaj je čakal, dokler ni bil starejši, da bi dobil otroka.

'Mislim, da če bi imel otroka prej, bi bil zanič oče, ker bi svojo pozornost namenil svoji karieri,' je pojasnil ikonični zvezdnik AARP revija leta 2017. «Z njo sem zelo odprt in to je super. Daje mi pot bolj kot jaz njej. »

Družinske fotografije! Otroci slavnih ven in v bližini s svojimi slavnimi starši

Do danes je Steve bolj kot kdaj koli prej navdušen nad ljubeznivim očetom svoje odraščajoče deklice. Zaradi Letala, vlaki in avtomobili zvezda - ki je bila prej poročena s svojim prvim zakoncem, Victoria Tennant , od 1986 do 1994 - je svojo hollywoodsko kariero postavil na glavo, da se je osredotočil na svojo družino, ima 'veliko časa', da uživa z Anne in Mary.

«Oh, fantastično je ... imaš ves čas na svetu. V življenju ste vsi pripravljeni in varni in ne gradite svoje kariere, «je zafrknil Avstralije Daily Telegraph aprila 2020. «Zdaj se samo pohajam po hiši in se igram s [hčerko]. Odlično je.'

Pomikajte se spodaj, da spoznate edinega otroka dobitnika nagrade Grammy, Mary.