Sweet Home Malibu! Oglejte si prijetno kalifornijsko kmečko hišo Reese Witherspoon

Reese Witherspoon Doma v Malibuju je tako čudovito, tudi fotografije mu ne pravijo po pravici. The Velike male laži zvezda živi v prijetni in udobni kmečki hiši s svojim možem, Jim Toth in njeni trije otroci.

Reese in agent za talente sta junija 2019 kupila rustikalno nepremičnino, imenovano Zuma Farms, Raznolikost poročali. The Mali ognji povsod igralka je za kalifornijsko rezidenco, ki leži na dveh hektarjih in ima več kot dovolj prostora za svoje otroke, plačala 6,25 milijona dolarjev, Ava Phillippe , Diakon Phillippe in Tennessee Toth .

Spoznajte 3 otroke Reese Witherspoon: Ava, Deacon in Tennessee

Zavidljivo bivališče Reeseja in Jima je precej veliko, saj vključuje več spalnic, kopalnic, prostorno kuhinjo, dnevne sobe in še več v glavni hiši. The Pravno blondinka alum je slikovit dom okrasil s toplimi barvami, očarljivimi starinami in lesnimi oblogami.Lastnik oskarja je precej masiven, saj se ponaša tudi z gostiščem, hlevom za konje in več gospodarskimi poslopji. Reese pogosto deli slike svoje slavne družine, ki se poležavajo na svojem dvorišču ali visijo s svojimi živalmi.

Povrh vsega je bivališče Reese in Jima opremljeno še z drugimi udobji. Ima studio za umetnost in jogo, zasebno sobo za presejanje z barom in teraso z zabavo na prostem. Na dvorišču vas obkroža na desetine starodavnih javorjev in zelenjavni vrt.

Reese Witherspoon: 5 stvari, ki jih o 'zakonito blondinki' zvezdi niste vedeli

The Jutranji šov igralka, ki si starejša otroka Avo in Deacon deli z bivšim možem Ryan Phillippe , in sin Tennessee z Jimom, vedno potuje po svetu za svojo hollywoodsko kariero, a Reese ni nič bolj srečna kot takrat, ko je doma s svojimi otroki.

Prejemnica zlatega globusa je v času, ko je z družino še posebej hvaležna za raziskave in raziskave trudi se žonglirati s svojo kariero in življenjem kot mama . Na srečo Reese, ki ima v lasti tudi domove v Los Angelesu, Nashvillu in na Bahamih Raznolikost - dobi nekaj podpore po hiši.

Vodnik po najboljših filmih Reese Witherspoon

«Samo poskušam zdržati in se prebiti. Moji starejši otroci pomagajo pri malem, «je povedala V stilu novembra 2016. «Lepo je imeti veliko družino. Moja mama je delala in mislim, da je dobro, da otroci vidijo, kako ženske delajo in so uspešne. «

Čeprav ima materinstvo svoje izzive, Reese svojega natrpanega urnika ne bi spremenila za nič. «Mislim, da bo to [mojim otrokom] marljivo, ker vidijo, da ne spim veliko. Ampak obožujem to, kar počnem, «je zareščala Reese. «Želim si, da odraščajo s strastjo. To je eno življenje, ki ga dobiš, in ga moraš preživeti do konca. »

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije v Reesejevi kmečki hiši Malibu!