Oglejte si notranjost televizijske oddaje 'House of Night', ki temelji na uspešnici Vampire Book Series

Priznajmo si: Vampirji ne gredo nikamor. Da, morda se dvigajo in padajo kot sonce, skozi desetletja prehajajo skozi različne odtoke, vendar jih v resnici še nikoli ni bilo. Pravzaprav ta grozljivka podzvrst, najljubša Klasična TV in staro in novo Hollywood ostaja izjemno priljubljen in je bil vedno, ne glede na to, ali govorite o Drakuli v vseh njegovih inkarnacijah, Barnabasu Collinsu v Temne sence , Angel in Spike iz Buffy ubijalec vampirjev , Edward Cullen iz Sumrak saga ali zdaj Zoey Redbird, novonastali vampir v središču Hiša noči knjižna serija, ki jo trenutno ljudje prilagajajo v TV-oddajo Lovci senc .

EKSKLUZIVNO: Pogovor o vampirjih z 12 zvezdami temnih senc, Buffy, Underworld in drugih

Hiša noči je serija 12 romanov pisateljev ekipe matere in hčere P.C. Igralska zasedba in Kristin Cast , ki domneva, da je med svetovnimi najstniki majhen odstotek, ki ob zagonu njihovih mladostniških hormonov aktivira nekaj, kar je znano kot Junk - ali nekodirano - DNA, kar jih začne na poti, da postanejo vampirji (ali vampirji, znane v knjigah).

Vljudnost Daniel Stark / Stark PhotographyKo se to zgodi, morajo ti najstniki obiskovati internat 'House of Night', kjer se natančno naučijo, kako živeti kot vampir in preživeti to preobrazbo. Vsak deseti ne more obvladati spremembe in na koncu umre, v preostalem pa kot P.C. je razložil, obstaja velika nagrada: so močnejši od večine ljudi, imajo povečana čutila, pospešene reflekse in živijo več kot pet stoletij.

'Temne sence: reinkarnacija' v razvoju na CW - plus ekskluziven pogled v zakulisje originala

»V redu, samo potrpi mi,« se smeje P.C. med ekskluzivnim intervjujem z Bližje tedensko , «Vendar sem vedno mislil, da so mladi odrasli nekako kot vampirji. Verjamejo, da so nesmrtni, kajne? Ker ti naredi verjeti, da si nesmrten, ko si najstnik. Vsi si tudi želijo biti posebni, vsi želijo biti v nečem najsvetlejši in najlepši, pa naj bo to na nogometnem igrišču ali v tečaju drame ali samo modna parada, ki poteka vsak dan v šoli. Mislim, da se zelo tesno poistovetijo z bitji, ki so 'ekstra' na različne načine, vključno s svojimi čustvi. Kajti ko se ukvarjate z vampirji, imate opravka tudi z veliko strastmi, ki pridejo v ospredje. Krvna strast, poželenje krvi in ​​takšne stvari. In, seveda, hormoni pri najstnikih ponorejo in se spopadajo s svojimi strastmi. Tako sem vedno mislil, da gre za zelo natančno identifikacijo med mladimi odraslimi in paranormalnimi bitji, kot so vampirji. '

Za več s P.C. Cast in David Cormican, ki skupaj z Donom Carmodyjem producira serijo, se pomaknite navzdol.