Zvezde oddaje ‘Danes’ plačajo veliko denarja za poročanje o novicah! Oglejte si njihove neto vrednosti

Izkazalo se je, da je treba v jutranjih novicah nekaj resnega denarja! Po navedbahCelebrityNetWorth.com, zvezde Danes oddaja, vključno Hoda Kotb , Savannah Guthrie , Al Roker in več jih zasluži nekaj resnega denarja.

Odpravite se na ogled domov po vaših najljubših zvezdah oddaje 'Today'

Od NBC želi, da bi imel njegov program še naprej odlične gledanosti, je mreža pripravljena plačati velike stroške, da bi se zvezdniki pojavili na televiziji. Zdi se, da se tudi ta stroški obrestujejo. Ocene med Danes in ABC-jev Dobro jutro Amerika Zdi se, da se med jutranjimi novicami vedno bori za prvo mesto.

Matt Lauer in Megyn Kelly prejemali tudi precej zajetno plačo preden sta oba odpuščen. Matt je potegnil približno 28 milijonov dolarjev na leto, inga tudi cenijo80 milijonov dolarjev. Kar zadeva 48-letno Megyn, je nekdanja Fox Newshost ob vstopu na plačilno listo NBC zaslužila 18 milijonov dolarjev in jo ocenjujejo na 30 milijonov dolarjev.Nič drugega kot nasmeh - vodnik po čudoviti družini Hode Kotb!

Po porabi 11 let naprej Danes Kathie Lee Gifford ima precej impresivna neto vrednost, tudi. Preden je aprila 2019 zapustil jutranjo oddajo, je zmagovalec emmyja zbral 60 milijonov dolarjev in plačo 5 milijonov dolarjev. Toda vse to je pustila zadaj, da bi uresničila svoje sanje, da postane producentka in režiserka v Nashvillu v državi Tennessee.

«Vsi me vprašajo: Kako je Kathie? ’» Hoda je o svoji prijateljici razložila med prejšnjo epizodo dne Danes . «Jaz rečem: 'Ne razumeš. Kathie Lee je zdaj bolj srečna, kot se spominjam. Potem sem bil v letih in letih in letih. '»

Otroci Savannah Guthrie so pripravljeni na televizijo - Spoznajte njena dva otroka z Mikeom Feldmanom

Ko je Kathie Lee odšla, Jenna Bush Hager uradno vstopil kot nova kohost Danes Četrto uro in tako kot Prvi klub žena zvezda, tudi ona veliko zasluži. Koliko točno?

Pomaknite se po spodnji galeriji, da si ogledate vse Danes neto vrednosti zvezd!