Dvorec Tampa Bay Toma Bradyja in žene Gisele Bundchen jim daje pogled na vodo! Glejte Fotografije

Tom Brady in njegova žena, Gisele Bundchen , so po selitvi na Florido srečnejši kot kdaj koli prej. Znamenita nogometna zvezda in osupljiv supermodel sta skupaj s koreninami aprila 2020 objavila številne fotografije svojega novega dvorca Tampa Bay.

Tom in Gisele sta se preselila s svojima otrokoma, Benjamin in Oni živijo , potem ko je bil nekdanji New England Patriot podpisan v klub Tampa Bay Buccaneers za sezono 2020/2021. Takrat je Tampa Bay Times poročali, da sta zakonca začela najemati razkošno nepremičnino, veliko 30.000 kvadratnih metrov, ki ponuja neverjeten pogled na zaliv.

Spoznajte 3 neverjetne otroke Gisele Bündchen in Toma Bradyja!

Vendar TMZ Šport poročali, da Tom in Gisele zdaj svojo družino selita v zaprto skupnost na območju Clearwater. Par je v zadnji fazi nakupa 8.548 kvadratnih metrov velikega sodobnega bivališča, ki je bilo izdelano po meri leta 2015.Nova rezidenca se ponaša s petimi kopalnicami, petimi polnimi kopelmi in pol kopalnicami. Brezmadežna nepremičnina, ki ima tudi svoj zasebni dok, ima razkošno opremo, vključno z notranjo fitnes sobo, kinodvorano, igralnico in dvigalom.

Medtem ko Gisele in Tom - kdo vezal vozel leta 2009 - se še niso preselili v svoj nov dvorec, še naprej živijo v zalivu Tampa. Čeprav si oboževalci predstavljajo, da komaj čakajo, da bodo Clearwater imenovali za svoj novi dom, se nad njihovo sedanjo hišo v Tampi ne da nič pritoževati.

Oglejte si zabavna dejstva o zavidljivi poroki Gisele Bundchen in Toma Bradyja

Poleg tega, da se nahajata tik ob vodi, je zavidanja vreden najem para izjemno velik. Ima sedem spalnic, devet kopalnic, več formalnih in bivalnih prostorov, veliko kuhinjo in še veliko več.

Odkar so se preselili v svoje bivališče, se Tom in njegova družina navajata na svoje novo življenje na Floridi. Čeprav je slavni nogometaš dejal, da uživa v 'vročem' vremenu in se 'nikoli več ne vrne na hladno' na severovzhodu, je svojo hčer razveselil nad visokimi temperaturami.

«Zadnjih pet mesecev smo prišli na Florido in hči je rekla:» Očka, kaj bomo naredili za božič? Kaj bomo storili za noč čarovnic? Ali je v Tampi noč čarovnic? '»Je pojasnil Dax Shepard Podcast ‘s« Armchair Expert »septembra. «Z nami ne bo jedla zunaj. Vstopi v hišo. Ona je kot: 'Očka, ne maram ves čas tako vroče.'

Kljub pritožbi Vivi zaradi vročega floridskega zraka se zdi, da je njihovo novo potovanje na Floridi idealen kraj za ustvarjanje novih spominov. Ker dolgoletne zaljubljene ptice vedno tekajo po svoji burni karieri, je ponosna mama to storila svoj čas doma izkoristi za ponovno povezavo .

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

«Naša družina poskuša omejiti čas uporabe zaslona. Tehnologija in socialni mediji so lahko čudovita platforma za širjenje pozitivnosti in zavedanja, vendar verjamem, da je pomembno, da ostanete prisotni in se zavedate, kako se uporablja, «je pojasnila Gisele Marie Claire marca 2020. «Otroci imajo iPad, kjer lahko včasih gledajo filme ali igrajo igre, vendar imajo glede tega časovno omejitev.»

The Hudič nosi Prado igralka je dejala, da bi raje videla Bena in Vivija, pa tudi Tomajevega najstarejšega sina Jacka, ki ga deli z bivšim Bridget Moynahan , tek na prostem. 'Spodbujam jih k skupni igri in čim več zunaj,' je poudarila. «Ko mi rečejo, da jim je dolgčas, jim rečem, da je to dobro, saj si tako lahko omislijo kaj drugega, kar želijo storiti.«

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije znotraj njihovega dvorca Tampa Bay!