Tom Hanks je ponosen oče štirih čudovitih otrok! Spoznajte njegovo družino z ženo Rito Wilson

Sorodne duše Tom Hanks in Rita Wilson so ustvarili čudovito skupno življenje. Po poroki aprila 1988 sta pozdravila sinova, Chet in Truman Hanks . Tom je trdo delal, da je preskrbel svoje otroke in svoja dva starejša otroka, Colin in Elizabeth Hanks , iz prvega zakona s Samantho Lewes.

Oglejte si Tim Hanks in Rita Wilson's Romantic Relationship Timeline

Pokazal je svetu, kako posebni so zanj, ko je bil on počaščen z nagrado Cecil B. DeMille pri Zlati globusi 2020. 'Žal mi je,' je rekel, ko je gledal svoje otroke in Colinovo ženo, Samantha Bryant , med občinstvom. «Človek je blagoslovljen z družino, ki sedi tako spredaj. Žena, ki je fantastična v vseh pogledih in me je naučila, kaj je ljubezen. Pet otrok, ki so pogumnejši, močnejši in modrejši od starega moškega. »

'In ljubeča skupina ljudi, ki so potrpeli, da nisem več mesecev in mesecev in mesecev,' je dodal. «Seveda sicer ne bi stal tukaj, če jim ne bi bilo treba trpeti. Ne morem vam povedati, koliko mi pomeni vaša ljubezen. »Tukaj je Koliko krat je legendarni igralec Tom Hanks dobil oskarja

Tom je v svojem govoru dejal, da ima pet otrok, ker Samantho vidi kot enega od svojih otrok. The Svet igrač igralec jo je pozdravil v svojem življenju, ko se je publicist poročil s Colinom maja 2010. Eno leto kasneje sta leta 2013 pozdravila hčerko Olivio Hanks in njunega drugega otroka Charlotte Hanks. Tako kot njegov oče se je Colin odločil nadaljevati kariero skrbeti za njegovo družino.

V prejšnjem intervjuju z TV Insider , Hiša zajček zvezda je razkril najboljši igralski nasvet, ki ga je kdajkoli dobil od svojega Z oskarjem nagrajeni oče . 'To počnem že tako dolgo, da poleg tistega, kar mi je že zelo zgodaj povedal, ni pravega nasveta, ki se pojavi pravočasno, si zapomni vrstice in se pripravi na delo.'

Ti zvezdniški otroci niso uspeli v igralski karieri

Zaradi te pomembne življenjske lekcije je Colin igral v številnih televizijskih oddajah in podobnih filmih Jumanji: Naslednja stopnja in Fargo . Vendar ni edini, ki je videl veliko uspeha. Tudi njegovi bratje in sestre so se zelo dobro odrezali.

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti vse o Tominih štirih otrocih!