Tony Dovolani je zapustil 'Ples z zvezdami', ker ni hotel več 'varušiti' resničnostnih zvezd


To je nerodno! Nekdanji Ples z zvezdami za Tony Dovolani odprl v novem intervjuju o resničnem razlogu, da je odšel s priljubljenega plesnega tekmovanja. In resnično njegovo, odločil se je zapustiti šov, ker ni hotel 'varušiti!'

'Ko sem se odločil, da se ne bom več odpovedal, se je zgodilo zgolj kopičenje stvari, pri katerih sem rekel:' Nisem se prijavil za to, «je povedal Tony. Hollywoodsko življenje . «Za varuško, morda malo. Nekatere od teh zvezdnic ali resničnostnih zvezdnic, bi moral reči, včasih ... imajo predstavo o tem, kaj mislijo in kdo so, in se niso zavedali, da nisem tam, da bi se ukvarjal z njimi. Bil sem tam, da bi jih naučil plesati. Torej, ko gre le za to, da se jih ne nauči plesati, tega ne želim več. »Dodal je: «Zame je tako kot pri resničnostnih zvezdah, mislim, da beseda sama to razlaga: resničnostna zvezda. Kar pomeni, da ste zanimiv posameznik, morda lik ... kot je zlobnež ali nekdo, ki vam je všeč. Zame spoštujem talent. Spoštujem trdo delo. »

Vse to pa Tony ne izključuje možnosti, da se nekega dne vrne v šov. V nedavnem ekskluzivni intervju z Bližje tedensko , se je odprl o vrnitvi. «Ta vrata se mi ne bodo nikoli zaprla, ker DWTS je meni in moji družini na splošno toliko pomenil - zdaj pa, [mislim, da ne obstaja] spomladanska oddaja, in če bodo to storili enkrat na leto, bo to mogoče, «je dejal. «Zame je bilo zelo težko imeti tri otroke, saj me ni bilo šest mesecev na leto. Če se to na koncu zgodi in jih zanima, da se vrnem nazaj, bi to z veseljem storil. » S prsti prestopi se pridruži 26. sezoni!

  • Oznake:
  • Ples z zvezdami
  • izhod
  • vloge
  • kaže