Nekdanji dom Vanne White je neverjeten! Fotografije dvorca Los Angeles v zvezdi 'Wheel of Fortune'

V zadnjih dveh desetletjih Vanna White je živela v razkošnem domu na Beverly Hillsu v Kaliforniji. Konec leta 2019 je Kolo sreče star dala svoj neverjetni dvorec na trg. Toda po ogledu fotografij v razkošnem posestvu se boste vprašali, zakaj se je Vanna sploh odločila, da jo bo prodala.

Vanna se je prvič preselila na posestvo, veliko 14.554 kvadratnih metrov, potem ko je s takratnim možem zgradila hišo po meri, George Saint Peter , v devetdesetih letih. Kopi televizijske zvezde se nahajajo v eni najbolj ekskluzivnih skupnosti, ki jo ponuja Los Angeles, Beverly Park Estates, in leži na zemljišču s površino 5,08 hektarja.

Poiščite Neto vrednost in plačo zvezde 'Wheel of Fortune' zvezde Vanne White

The Boginja ljubezni Stanovanje je od zunaj videti ogromno, kar ni presenetljivo, saj se ponaša z osmimi spalnicami, 10 kopalnicami, masivno kuhinjo, vinsko kletjo in garažo za štiri avtomobile. Vannina rezidenca ima tudi zaprto kino in zasebno telovadnico.Čeprav je njen dom opremljen s številnimi razkošnimi dodatki, je prav toliko treba storiti tudi na prostem. Dejansko ima Vannovo dvorišče letoviški bazen in spa, zasebni vinograd, neskončen terasni prostor in še več.

Vanna White nekoč in zdaj: glej zvezdo 'Kolo sreče' skozi leta

Po navedbah Hiša lepa , ikona igralne oddaje - kdo si deli otroke Nikko Sveti Peter in Gigi Santo Pietro z bivšim možem - svojo nepremičnino je prvič dala na trg za 38 milijonov dolarjev konec leta 2019. Vendar pa je bila hiša junija 2020 ravno prodana za precej nižjo ceno 19.300.000 dolarjev.

Kljub temu, da ne živi več v svojem zavidljivem dvorcu, si je Vanna v letih ustvarila na tone spominov s svojimi ljubljenimi otroki in fantom John Donaldson , s katero je začela hoditi leta 2011. The Dan mature igralka jo je celo razbila najbolj idealna zmenka noč je 'doma' s svojim lepotcem.

Vse, kar vemo o 2 odraslih otrocih Vanne White, Gigi in Nikko

'Bila bi zelo preprosta večerja s steklenico vina,' je povedala Bližje tedensko decembra 2019. «Dokler ne kuham!»

Ne glede na to, ali živi v razkošnem domu v Los Angelesu, je Vanna vztrajala, da je njeno življenje veliko bolj 'preprosto', kot bi si mislili oboževalci. «Sem resnično prizemljeno dekle. Dneve običajno preživim brez ličil, v teniških čevljih, »je povedala Bližje . «Obožujem naravo. Všeč mi je, da se zgodaj zbudim, ko je tiho, grem na balkon, da slišim petje ptic.

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije znotraj Vannine nekdanje hiše na Beverly Hillsu!