Karkoli se je zgodilo z zasedbo 'Družinske zadeve'? Spoznajte njihove radosti in njihove tragedije

Bilo jih je veliko klasična televizija oddaje, ki so pravične torej saharin, za katerega se počutite, kot da ste pred prvim komercialnim odmorom pred tem, da zdrsnete v diabetično komo. Zelo verjetno je, da gledalci televizijske serije Družinska zadeva tako se je počutil, ko je oddaja prvič prispela na CBS leta 1966.

Evo, kaj se je zgodilo z 'Buffy' iz 'Family Affair'

Brian Keith, ki je igral v Past za starše ob Maureen O'Hari in Hayley Mills (igrata sestri dvojčici) ne toliko prej je gradbeni inženir Bill Davis, ki živi samostojno življenje. Biva v razkošnem apartmaju na zgornjem vzhodu Manhattna, za katerega skrbi njegov britanski sluga Giles French (Sebastian Cabot).

'To je zanimiva karakterizacija, ki so jo ustvarili zame,' je povedal Brian Daily Press . «Billa Davisa so osrečili samec. Če dobro pomislim, kdor je videl nesrečen samec? Ženske ima rad in jih pozna veliko. Je človek v mestu, človek sveta. Je partner v inženirskem podjetju in je razporejen v oddaljene kraje sveta - gradi jez, železnice, mostove in predore, ko ni v stanovanju na penthouseu Park Avenue. In lepa dekleta veliko. Kakšno življenje!'Evo, kaj se je zgodilo z zvezdnikom 'Družinske zadeve' Brianom Keithom

In v to življenje hodijo trije mladi: 15-letna Cissy ( Cathy Garver ) in njeni bratje in sestre, petletna dvojčka Jody ( Johnny Whitaker) in Buffy (Anissa Jones). Kot se je izkazalo, so starši trojice umrli v prometni nesreči, zaradi česar so bili vsi trije sirote. Nerad se je Bill kot njihov edini sorodnik odločil, da jih sprejme, in kar sledi, je razvoj te integracije, ko se vsi navadijo drug na drugega. Tudi gospod Francoz, ki je bolj zadržan kot kdorkoli.

Ustvaril Moji trije sinovi 'Don Fedderson in Edmund L. Hartmann, oddaja, ki je presegla prisrčen faktor, je srce, ki je prihajalo od vsakega nastopajočega. Moč serije je bila kemija med Brianom, Cathy, Johnnyjem, Anisso in Sebastianom, ki so kljub zgodnjim zadržkom svojih likov drug do drugega resnično prerasli v družino; tisti, rojen iz bolečine, ki je uspel najti mir in ljubezen med seboj.

60. leta: Vaš vodnik po 101 klasični (in ne tako klasični) TV oddaji iz vaše mladosti

Družinska zadeva trajal pet sezon in 138 epizod, zaključil pa se je leta 1971, igralska zasedba pa je šla v svojih ločenih smereh. Na žalost več od njih ni imelo srečnega življenja, od katerih dva nista preživela sedemdesetih let, nekaj drugih pa se je s časom vedno bolj borilo. Sledi torej pogled na življenje in kariero vseh njih.

Pomaknite se navzdol za več.