Karkoli se je zgodilo z zasedbo 'Alice'? Oglejte si, kaj delajo Mel’s Diner zvezde zdaj!

Klasična TV-oddaja, ki je ne bomo nikoli pozabili, je Alice! Narejena serija 1976 Diane Ladd , Linda Lavin , Polly Holliday , Beth Howland in Celia Weston zvezde. Medtem ko se je spominjala sitcoma, je Linda povedala, da ji je vloga Alice Hyatt, vdove z majhnim sinom, pomagala vstopiti v žensko gibanje.

'Prosili so me, naj govorim na prireditvah,' je povedal A-lister Los Angeles Times decembra 2013. «Še nikoli prej me niso prosili za javni govor. Bila sem igralka glasbene komedije. Povabljeni sem bil na delovna zborovanja in pohode ERA. Izobražila sem se. Povabljeni sem bil v državno komisijo za delovne ženske. »

Vaš vodnik po 101 klasičnih TV-oddajah sedemdesetih let

Lindina kariera se je hitro vzpenjala in čudovito se je dotaknila teh vprašanj Alice . 'Ko je Mel najel natakarja in mu plačal več kot mi, sem organizirala [natakarici] Flo in Vero in rekla, da stavkamo,' se je spomnila.Za Diane je bilo njeno potovanje drugačno. Flo je igrala v filmski različici oddaje, Alice tukaj ne živi več . A ker je Polly že prevzela vlogo smešne natakarice, je Diane ostala igrati Isabelle. V intervjuju za Puščavsko sonce , Diane je vznemirljivo razkrila, kako je želela upodabljati njen lik.

Spomin na 'Vse v družini' in dan, ko je umrla Edith Bunker

'V oddaji bom naredil nekaj, kar sem v filmu nosil s križem,' Kitajska četrt zvezda je rekla. «V filmu sem nosil križ iz varnostnih zatičev in tega ne morem več storiti. Torej naročil sem ga oddelku za rekvizite, tako da sem spajkal kup penijev. Vedno nosim takšen ali drugačen križ. »

Trikratni nominiranec za oskarja je dodal, da je vlogo prevzela, ker je želela priskrbeti svojo 53-letno hčerko, Laura Dern . 'Za to sem naredila,' je dejala. «Imam 13-letno hčerko in naslednjih nekaj let potrebujem varnost in želim biti zraven, želim imeti reden urnik, nočem iti ven iz mesta. Iz vseh teh razlogov sem to storil. » Laura mora biti tako ponosna na svojo mamo!

Pomaknite se spodaj in ugotovite, kaj se je zgodilo z igralsko zasedbo Alice !