Karkoli se je zgodilo z zasedbo iz oddaje Drew Carey? Oglejte si, kaj delajo prijatelji iz Clevelanda!

Devet sezon, Drew Carey in njegovi prijatelji v Clevelandu v Ohiu so šli skozi vzpone in padce svojega življenja in nas povabili na čisto pot, da smo videli, kako se je vse skupaj razpletlo.

13. Septembra 1995 je bila prva epizoda filma Šov Drew Carey predvajali na ABC - in tako se je začela neverjetna serija epizod z Drewom, pa tudi Ryan Stiles , Christa Miller , Diedrich Bader in Kathy Kinney . Drew, ki je imel izkušnje s stand-up komedijo in pisanjem, je program ustvaril z Bruceom Helfordom, ki je nekoč delal na Roseanne , še en ikonski sitcom.

Warner Bros Tv / Mohawk Prod / Kobal / ShutterstockOddaja bo zaključena 8. septembra 2004, saj je strmo gledanje v zadnjih dveh sezonah upadlo. Kljub temu, da mineva 15 let, odkar si igralska zasedba deli skup, je Kathy (ki je igrala Mimi) nekoč razkrila, da poskusite se zbrati tukaj in zdaj . »Res smo postali družina,« je pojasnila. «Ne vidiva se tako pogosto [zdaj], toda ko se ... vedno se spomniš:» Joj, ljubim te. «... Se še vedno vidiva. Vsi smo povezani, za vedno. » Tako sladko!

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti, kaj se je zgodilo z igralsko zasedbo Šov Drew Carey !