Kaj se je zgodilo z igralsko zasedbo 'Charles in Charge'? Glej Scotta Baia in druge zvezde zdaj!

Pet sezon so vsi v Ameriki vedeli, kdo je glavni: Scott Baio - in to zato, ker je igral vlogo Charlesa v klasičnem sitcomu Charles in Charge . Zdaj pa, ko oddajo ne predvajajo že skoraj 30 let, je čas, da odgovorimo na vaše vprašanje: kaj se je zgodilo vsem v igralski zasedbi?

Serija, ki se je osredotočila na Scottovega lika, ki skrbi za majhne otroke, potem ko se je znašel pri družini, je bila premierno predvajana na CBS 3. oktobra 1984. Program ni uspel, zato se je mreža odločila, da mu po sekiri dodeli sekiro. sezono. Vendar pa je bilo med sindikacijo vdihnjeno nekaj novega življenja - to je zato, ker se je dve leti kasneje vrnilo ne le s povsem novo zasedbo, ampak še s štirimi sezonami za vse svoje oboževalce. Kakšno darilo!

Univerzalni TV / Kobal / ShutterstockMedtem ko smo videli znova zaženite mnogih klasičnih oddaj še ni bilo govora o oddaji igralske zasedbe Charles in Charge spet skupaj za nekaj novih epizod. Vendar so bili leta 2017 štirje pomembni igralci - Willie Aames , Jennifer Runyon , Nicole Eggert in Aleksander Polinski so se znašli pod isto streho na majhnem srečanju na konvenciji Chiller Theatre v New Jerseyju. To še ni vse - celo zapeli so neverjetno privlačna tematska pesem iz njihove oddaje.

Uspešen tek Charles in Charge (drugič) je Scottu nato dal še eno zmagovalno komedijo Srečni dnevi in Joanie ima rada Chachi . Čeprav je bil v mladosti v središču pozornosti, igralec nikoli ni šel po slabi poti - in za to se ima zahvaliti svojim ljudem.

«Oče me je že zelo mlad vnesel veliko strahu in to je delovalo. Mislim, da je pomembno, da imajo otroci strah. Nikoli nisem bil radoveden glede mamil ali alkohola, «je povedal Scott Revija Ability v intervjuju. «Rojen sem bil leta 1960 in takrat so starejši otroci kadili lonec. To me ni nikoli zanimalo in vedno sem imel iz nekega razloga to stvar v sebi, da je Bog, če mi je bil dovolj prijazen, da mi da zdravo telo in duha, ne bom zajebal. '

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti, kakšne so bile zasedbe te smešne predstave!