Kaj se je zgodilo z igralsko zasedbo 'Knots Landing'? Oglejte si, kaj zdaj počnejo zvezde!

Kot da ne bi ljubili Dallas dovolj, televizijski bogovi so oboževalce pogostili z izlivom ikonične prvovrstne milne opere v obliki Pristanek vozlov . V seriji, ki je bila predvajana 14 sezon med decembrom 1979 in majem 1993, je serija odnesla stvari iz mesta Teksas v fiktivno predmestje LA - natančneje v slepo ulico z imenom Seaview Circle.

Tukaj se je zgodilo z Davidom Hasselhoffom in drugimi zvezdami Baywatch

V celotni vladavini pop kulture oddaje je svojo zasedbo izstrelil v TV zvezdo. To je vključevalo všečke William Devane (Greg), Kevin Dobson (Mack), Donna Mills (Abby), Michele Lee (Karen), Ted Shackelford (Gary) in Joan Van Ark (Val) - če jih naštejemo le nekaj. V času, ko je bil v zraku, Pristanek vozlov je ujel nominacijo za zlati globus in štiri nominacije za emmyja (na koncu zmagal v eni izmed njih). Ob 30. obletnici premiere oddaje, Pristanek vozlov je bil nagrajen s posebno nagrado na TV Land Awards leta 2009. Ne preveč umazano!

The David Jacobs Ustvarjena serija je živela naprej od preklica, večina prvotne igralske zasedbe je ponovila svoje like za dvodelno miniserijo z naslovom Pristanek vozlov: Nazaj na Cul-de-Sac . Potem, leta 2005, se je zgodilo isto Knots Landing Reunion: Spet skupaj - tokrat z igralsko zasedbo, ki spominja na predstavo.Tukaj je tisto, kar počne prvotni film 'Zakon in red: zasedba SVU'

Proslaviti Pristanek vozlov pri dopolnjenih 40 letih so se vodilne dame Donna, Michele in Joan znova srečale leta 2019 - vse so bile videti kot da ni minil čas in so pokazale, kako tesna je njihova zveza vsa leta kasneje. 'Resnica je, da smo v resnici sestri,' je povedala Joan Chicago Tribune . «In ko smo skupaj, je trapasto in zabavno. Ko se pogovarjamo v treh smereh, ki smo lahko samo mi trije, smo resnično povezani od duše do duše, od srca do srca. »

Glede tega, kako bi bilo videti drugo srečanje, je Joan imela nekaj idej - in zahtev. 'Upam, da bodo vsi imeli lifting,' se je pošalila skupaj s prijatelji. «Predstava, ki jo bomo poklicali Še vedno smo končali . In nismo. Niso bili.'

Pomaknite se navzdol, da vidite, od česa je ta trio - in drugi člani zasedbe Pristanek vozlov so do zdaj!