Kdo je neverjetna žena Cheril Rona Howarda? Spoznajte ljubezen hollywoodskega režiserja 45 let

Za vsakim odličnim filmom je še večji režiser. In za legendarnim režiserjem Ron Howard , tam je njegova žena, Cheryl Howard , ob njem skozi vse to.

Leta 1975 je oskarjevec zvezal s svojo ljubeznijo in od takrat par ohranjata svojo neverjetno vez. Ves čas zakonske zveze sta zakonca postala ponosna starša svojih štirih otrok: Brycea, hčerk dvojčic Jocelyn in Paige ter njunega najmlajšega sina Reeda.

Spoznajte 4 čudovite otroke režiserja Rona Howarda z dolgoletno ženo Cheryl

Čeprav sta Ron in Cheryl čim bolj srečna, se ohranitev trdnega zakona v 45 letih ne zgodi le tako. The Andy Griffith Show alum nekoč delil skrivnost njihove dolgoročne romance .«Ljudje rečejo: 'Kako ste to storili?' Tehnike ni. Nobena druga taktika ni, razen da je komunikacija resnično pomembna, «se je strinjal Ron Ljudje junija 2019. «Naučiti se je treba konstruktivnega komuniciranja in težkih pogovorov.»

10 največjih ljubezenskih zgodb Hollywooda vseh časov

Ne škodi, da je Cheryl že od prvega trenutka, ko je bila njen hubby rock. «[Cheryl] je omogočila toliko dobrih stvari in toliko težkih stvari obvladljivih. Za vedno sem hvaležen, » Aretirani razvoj zvezda se je nekoč čudila na Instagramu. «Neverjetno jo podpira in vedno je bila. Naša združljivost je trajala skozi vse vrste izkušenj. »

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti več o Ronovi ženi!

Kdo je ona?

Cheryl se je rodila 23. decembra 1953 staršem Charlesu Alleyju in Vivian Schmidt.

Kaj počne?

Cheryl morda ni hollywoodska ikona kot njen mož, je pa pisateljica. Pravzaprav je avtor knjig z naslovom V obraz Jinna , Babica, povej mi zgodbo in Srce in želja .

'Kot otrok sem bila navdušena nad pustolovškimi zgodbami, pravljicami in resničnimi pripovedmi ljudi, ki so potovali po vsem svetu,' je Cheryl pojasnila na njej. biografija spletnega mesta . «Pisati sem začel šele pri 22. letu in angleščina ni bila nikoli moja prednost, toda zelo rada imam dobro prejo. Še posebej, če se pozneje le malo bolj zavedam sveta okoli sebe. »

Chelsea Lauren / Variety / Shutterstock

Ali deluje?

Ker se njen moški ukvarja samo s filmi, ne bi smelo biti presenečenje, da je Cheryl nastopila v nekaterih njegovih filmih, vključno z Angeli in demoni , Odkupnina , Splash in še veliko več.

Je bila kdaj poročena pred Ronom?

Odgovor je seveda ne. Cheryl se je poročila z Ronom, svojo 'srednješolsko ljubico', stara 21 let, ostalo pa je zgodovina!

Cheryl je ljubeča mama

Kot mama štirih let Cheryl govori o svojih otrocih. Par je svojo najstarejšo hčer Bryce pozdravil 2. marca 1981, čemur sta sledila hčerka dvojčka Jocelyn in Paige 5. februarja 1985. Ron in Cheryl sta pozneje 12. aprila 1987 pozdravila sina Reeda. Zdaj, ko so njeni otroci že odrasli, Lepe misli igralka obožuje biti babica petih otrok.

Cheryl je za Rona precej partnerja v zločinu!

  • Oznake:
  • Slavni pari
  • ron howard
  • žena