Whoopi Goldberg se je že trikrat poročila! Spoznajte nekdanje možje Zvezde ‘View’

Morda trenutno ni poročena, a to še ne pomeni Whoopi Goldberg ne ve, kaj sploh je zakon. Pravzaprav Pogled cohost je v svojem življenju dejansko imela tri može: Alvin Martin , David Claessen in Lyle Trachtenberg .

Legendarna televizijska osebnost je znana po tem, da se je prebila v Hollywoodu, a oboževalci so vedno nekoliko presenečeni, ko ugotovijo, da se je sprehodila po hodniku. Delno je to posledica dejstva, da je Whoopi v zadnjih letih ohranila svoje tri zakonske zveze dokaj zasebno.

Oglejte si najboljše trenutke sloga Whoopi Goldberg skozi leta

Junija 2019 pa se je ikonični komik med redko razpravo dotaknil svojih odnosov. Med klepetom z Revija New York Times o razlogu, zakaj je rekla, 'rečem,' je pojasnila Whoopi poravnava z nekom ni bila nikoli del njenega načrta .«Poglejte, ljudje pričakujejo, da boste imeli fanta. Pričakujejo, da se boste poročili, » Zakon o sestrah star odkrito delil julija 2019. «Tako sem si še naprej prizadeval, vendar nisem želel deliti informacij z nekom drugim. Nisem hotel, da bi me kdo vprašal, zakaj počnem to, kar počnem, ali da bi se moral drugi sogovornik počutiti bolje. »

Whoopi Goldberg si je nabral velike zaslužke! Glejte impresivno neto vrednost gostitelja „Pogled“

Whoopi je dejala, da se je zavezala svojim trem zvezam, a resnična ljubezen ni bila lahka. 'Razmišljal bi, zakaj ne čutim stvari, ki bi jo moral?' je nadaljevala. 'Če si v zvezi, moraš to narediti, in nekaj časa sem rabil, da sem ugotovil, da tega ne bi hotel.'

Whoopi je dejala, da je šele v trenutku, ko je spoznala, da ji ni treba poročiti, da bi bila srečna. «Nekega dne ... sem si mislila:» Tega mi ni treba početi. Ni mi treba prilagajati, '' je dejala. «Poskusil sem poroko in ni bila zame. Ne morete biti v zakonu, ker vsi od vas pričakujejo. »

Najbolj navdihujoči citati Whoopi Goldberg vas bodo navdušili nad zvezdami

Čeprav se je poroka oskarja končala z ločitvijo, ni mogla biti bolj hvaležna, da je postala njena mama edina hči, Alex Martin . Pravzaprav je razložil Whoopi zakaj misli, da ji zakon ne bo nikoli uspel .

'Kdorkoli pride v moje življenje, nikoli ne bo številka 1,' je rekla med okroglo mizo septembra 2019. 'Otrok je številka 1. Vedno. In tega nikoli ne bi mogel nikomur razložiti ... To je moja prioriteta, to je oseba, na katero moram biti pozoren. »

Glede na to, da ima Whoopi tudi vnuke in pravnuke, se je pošalila, da zagotovo nima časa za romantično zvezo. 'Zdaj boste verjetno deveti,' je zafrkaval ponosni matriarh.

Pomaknite se po spodnji galeriji in se srečajte s tremi bivšimi možmi Whoopi!