Whoopi Goldberg živi v masivni graščini v New Jerseyju! Oglejte si ogled doma Star View

Whoopi Goldberg si je prislužila mesto ene najbolj uspešnih hollywoodskih zvezd, zato ne preseneča, da je lastnica dvorca, vrednega fotografije. Ljubljeni Pogled cohost živi v čudovitem domu v zaprti skupnosti v eni najbolj zasebnih sosesk, ki jih ponuja New Jersey.

Whoopi je prvič kupila njen dvorec v gruzijskem kolonialnem slogu, ki se nahaja v West Orangeu v državi New Jersey in je bil zgrajen leta 1927, pred več kot desetletjem leta 2009. Zakon o sestrah Zvezdino ne tako skromno bivališče se razteza na 9.486 kvadratnih metrih in ima osem spalnic.

Glej življenje ikoničnega komika Whoopi Goldberg skozi leta

Morda bi se slišalo izjemno impresivno, toda neverjeten dom Whoopija se dejansko ponaša s skupno 23 sobami Težko . Razkošno stanovanje ima tudi ekstravagantno kuhinjo, notranjo telovadnico, bazen in zunanjo teraso.

Oskarjeva nagrajenka je svoj veličastni dom okrasila s pohištvom iz mahagonija in s številnimi najljubšimi slikami in fotografijami. Whoopi je povedal Revija New York njeno prebivališče je odraz njenih raznolikih zanimanj za umetnost v preteklih letih.

Whoopi Goldberg si je nabral velike zaslužke! Oglejte si impresivno neto vrednost gostitelja 'View'

'Sem nekako eklektična,' je pojasnila aprila 2012. 'Obdobja se nekako spopadajo po hiši, kar je zame super - zdi se mi, da se lahko družiš. To je formalno ... in kljub temu ne daje s-t. »

Whoopi je poleg tega, da živi v čudoviti posesti z neskončnimi razkošnimi udobji, dejala, da zaradi zasebnosti rada živi v New Jerseyju. 'To me je pripeljalo v Jersey, saj sem živela v mestu in nisem mogla sedeti zunaj,' je povedala NJ Advance Media novembra 2019. 'Ker vsakič, ko grem sedeti zunaj, pride 50 ljudi in se družijo.'

Whoopi Goldberg se je poročila že trikrat! Spoznajte njene nekdanje može

The Barva vijolična igralka - ki je ponosna mama svoje hčerke edinke, Alex Martin - je rekla, medtem ko je »[všeč] ljudem«, hrepenela po tem, da bi živela tam, kjer bi »lahko [bila] zunaj«, in bi ostala moteča. «Moj delovni partner je rekel:» Kaj pa New Jersey? «Sem rekel:» O tem ne vem ničesar. «Rekel je:» Ko ste pripravljeni, pojdimo na raziskovanje. «

Po zaklepanju lastnine leta 2009 zmagovalka zlatega globusa ne bi mogla biti srečnejša. Whoopi je eno najljubših stvari o življenju zunaj New Yorka oddaljela le nekaj minut vožnje od igralnic. 'Sem tudi velika oboževalka Atlantic Cityja,' se je začudila. 'Všeč mi je. In tako je super biti v New Jerseyju. »

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije zavidljivega dvorca Whoopi!