Zdaj lahko pretakate vseh 9 sezon 'Majhne hiše v preriji' - glejte igralsko zasedbo takrat in zdaj!

Ste si mislili gledati vse Hiška v preriji ? Dobra novica: Vseh devet sezon klasične TV serije je zdaj pretaka na Amazon Prime za vaše užitek pri gledanju prekomernega uživanja. Ponoreti!

Priljubljena priredba romanov Laure Ingalls Wilder je bila prvotno predvajana na NBC od 1974 do 1983. Sledila je življenju družine Ingalls, ki jo je vodil Charles (pokojni Michael Landon ) in Caroline ( Karen Grassle ). Njihovo leglo so sestavljale tri hčere: Marija ( Melissa Sue Anderson ), Laura ( Melissa Gilbert ) in Carrie ( Lindsay Greenbush in Sidney Greenbush ). Živeli so v 19. stoletju na majhni kmetiji blizu Walnut Grove v Minnesoti.

Getty ImagesZdaj, ko si lahko znova ogledate vzpone in padce naše najljubše družine Midwest, je na voljo še več dobrih novic. Po poročanju naj bi dobili novo filmsko priredbo pilotskega filma te serije. Živeli Ingali!

Če želite proslaviti dejstvo, da so številne dogodivščine družine Ingalls znova na voljo, kliknite galerijo in si oglejte Hiška v preriji igrajo nekoč in zdaj!

Preverite in naročite se na naš klasični TV in filmski podcast za intervjuje s svojimi najljubšimi zvezdami!